DIRECT BESTELLEN

Je kunt eenvoudig bij ons bestellen als bestaande of nieuwe klant.

Bestellen

Als u klant wilt worden van Bier&cO neem dan contact op met onze Customer Service. Zij zullen u meer informatie verschaffen over onze voorwaardes en u een persoonlijke bierspecialist toewijzen.

Onze Customer Service is te bereiken via:

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail
Category: Bestellen

Ons volledige kernassortiment is te vinden op onder Bieren en Fris.
Direct bestellen?

Verder sturen we op verzoek ook de nieuwsbrief tweemaal per maand met alle nieuwe bier-updates.
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het bierlandschap en de nieuwste bieren? Voer dan uw mailadres in hieronder.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe bieren met onze nieuwsbrief

Wilt u onze assortiments brochure bekijken. klik hier.

Category: Bestellen

Op onze website treft u enkel ons kernassortiment. Naast ons kernassortiment bieden wij ook nog verschillende service producten aan. Kunt u niet vinden wat u zoekt neem dan contact op met uw persoonlijke bierspecialist of met onze Customer Service zij kunnen u aan het juiste product helpen.

Category: Bestellen
Je kunt als particulier niet bestellen bij Bier&cO. U kunt als particulier voor al uw speciaalbieren terecht bij onze bierwinkel in Rotterdam of bij de online winkel Bier&zO. Dit is dé online bierwinkel van Nederland en België, waarbij u keuze heeft uit bierpakketten, biercadeau’s en ruim 600 verschillende soorten speciaalbier. Bestellingen kunt u gratis ophalen in Rotterdam of gratis laten bezorgen (boven de €75 euro).
Category: Bestellen

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we verschillende bestelmanieren:

Category: Bestellen

U kunt uw bestelling 24/7 doorgeven via InOne en WhatsApp. Telefonisch en via de mail kunt u ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.30 uur. Geef uw bestelling tussen 08.00 en 16.00 uur door dan wordt deze dezelfde dag nog verwerkt.

Category: Bestellen

U kunt altijd bij ons een reservering doorgeven. Per artikel verschilt hoeveel en voor hoe lang deze reservering kan blijven staan. U kunt uw reservering doorgeven via onze Customer Service of via uw bierspecialist. Deze is te bereiken via 020 480 2015 of via bestelling@bierenco.nl.

Category: Bestellen

Neem contact op met onze Customer Service of met uw bierspecialist. In samenspraak kan het artikel vaak de volgende levering retour mee terug genomen worden. Belangrijk is wel dat het binnen 14 dagen gemeld moet worden en dat de verpakking gesloten/geschikt is voor wederverkoop. Indien het grote aantallen betreft kan hiervoor een transportvergoeding worden gerekend.

Category: Bestellen

Betalen

Voor financiële vragen over facturen van ons aan u, kunt u contact opnemen met onze debiteurenadministratie via 020-4802000, keuze 2.

Category: Betalen

Leveren

Er word geleverd van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.30. Alle levertijden zijn in samenspraak, onze transporteur heeft een tijdframe van drie uur nodig om flexibel te kunnen plaatsen. Heeft u een verzoek voor flexibel plannen neemt neem dan contact op via onze Customer Service:

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail
Category: Leveren

Wij hanteren het ABC-methode. Wat inhoudt dat als u voor 16.00 uur bestelt op Dag A, deze wordt klaargezet op Dag B en op Dag C geleverd. Uw bestelling wordt enkel op werkdagen verwerkt en geleverd.

Category: Leveren

Naast ons Central Warehouse hebben we ook vier kleinere afhaallocaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Groningen. Hier kan zonder account afgehaald worden, als u een debiteurnummer heeft ook op rekening. Alleen per krat/doos/fust (gedistilleerd per fles). Voor speciale producten kan het enkele dagen duren voordat deze op locatie kunnen zijn. Wilt u er zeker van zijn we uw bestelling op voorraad is belt u dan met de desbetreffende vestiging.

Category: Leveren

Geef dit duidelijk aan op de vrachtbrief, en weiger het artikel op de levering. Indien u het achteraf heeft ontdekt, neem contact op met onze Customer Service of met uw persoonlijke bierspecialist.

U kunt deze bereiken via:

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail
Category: Leveren

Heeft u een klacht over een ontvangen product, neem dan contact op met onze Customer Service. Geef het fustnummer, THT-datum en specifieke klacht door. Onze Customer Service helpt u verder met de afhandeling. Een klacht-artikel kan alleen retour met een retourformulier vanuit CS of de chauffeur.

Category: Leveren

Overig

Onze Customer Service omvat meerdere gediplomeerde biersommeliers. Zij kunnen u alles vertellen over een bepaald bier(type). Mocht dit niet het geval zijn leggen zij uw vraag graag voor aan de desbetreffende brandmanager. Zij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Category: Overig

Als u een evenement organiseert en u wilt onze bieren serveren of wilt dat wij een bar hosten dan kunt u het beste contact opnemen met één van onze bierspecialisten. Zij kunnen u helpen met de benodigde informatie en de benodigdheden om hieraan te voldoen.

Category: Overig

Uw horecaleverancier in speciaalbieren

Bier&cO helpt horecagelegenheden aan een uitgebreid assortiment diverse biersoorten.

Mensen willen bier met karakter

Bier is een onmisbaar product in je assortiment. De consumptie van speciaalbieren stijgt jaarlijks. De belangstelling voor bijzondere, ambachtelijk gebrouwen bier is in de loop der jaren enorm toegenomen. De consument wil het verhaal achter een product weten. Daarnaast wil een consument keuze hebben uit diverse biersoorten.

Een groot assortiment speciaalbieren

Bier&cO onderscheidt zich door aan de basis te staan van de Europese bierrevolutie. Momenteel bieden wij biersoorten uit: België, Ierland, Duitsland, Tsjechië, Amerika en Engeland. Met onze inspanningen weten wij vaak de pareltjes te introduceren op de Nederlandse markt. Een voorbeeld hiervan is het Duitse tarwebier Hefeweizen. Dit bier wordt onder andere gebrouwen door Weihenstephan, de oudste brouwerij ter wereld, en is hier nu een leidend merk. Enkele andere bijzondere merken zijn:

Wij voeren veel verschillende biersoorten, zoals: Alcoholvrij, IPA, Stout, Porter, Weizen, Witbier, Bokbier, Blond bier, Radler bier, Cider, Dubbel, Tripel en Quadrupel.

De bierspecialist onder de horecaleveranciers

Met een onbegrensd assortiment speciaalbier, zowel op fles als op fust, maken wij het mogelijk om je te onderscheiden op de Nederlandse markt. Naast de bieren is er ook gedestilleerd en fris te verkrijgen. Onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Den Bosch garanderen snelle leveringen en een goede service. Maak gerust een afspraak met één van onze bierspecialisten.

Category: Overig

Wat is uniek aan jouw horeca bar?

Het aantal bars en cafés in Nederland blijft dalen. Waar in 2011 de teller op 7.800 stond, waren er begin 2015 nog maar 6.800 cafés. Dit komt mede doordat de markt conjunctuurgevoelig is. Als eigenaar is het goed om kritisch te kijken naar wat jouw café bijzonder maakt.

Voor veel mensen is een horeca bar dé plek om samen te komen. Meestal gebeurt dit onder het genot van een alcoholische versnapering. De sfeer en het assortiment zijn belangrijk factoren om consumenten naar jouw bar te krijgen.

Upgrade je assortiment met unieke biersoorten

Terwijl de groei van de bierconsumptie al jaren stagneert of zelfs daalt, heeft de consumptie van speciaalbieren in de afgelopen jaren juist een enorme groei doorgemaakt. Men drinkt graag bier met een verhaal en zoekt naar bijzondere producten. Waar vroeger voornamelijk pilsener werd gedronken, verwachten gasten tegenwoordig een ruime keuze.

Als je een horeca bar op A-locatie hebt, is er over het algemeen voldoende inloop. Voor locaties die buiten dit gebied vallen, is het belangrijk extra inspanningen te verrichten om bezoekers te trekken. In de afgelopen jaren heeft Bier&cO als bier groothandel en expert in speciaalbier in samenwerking met café-eigenaren groei weten te realiseren door een bijzondere bierkaart te introduceren en te promoten.

Een bier groothandel met onbegrensde mogelijkheden

Met een bijna onbegrensd assortiment aan biersoorten en merken bedienen wij zowel nationaal als internationaal de markt. Naast bier op fles én op fust is het mogelijk om gedistilleerd en frisdranken te bestellen. Met vestigingen in Den Bosch, Amsterdam, Rotterdam en Groningen bezorgen wij bestellingen op elk gewenst adres. Het is eveneens mogelijk bestellingen af te halen bij een van de vestigingen. Als eigenaar van een horeca bar houden we je met een eigen courant op de hoogte van alle ontwikkeling in bierland. Met onze expertise en kennis van speciaalbieren helpen wij je een boost te realiseren in de verkoop van bier. Maak gerust een afspraak met één van onze bierspecialisten.

Category: Overig

Maak je droom waar en ga een café beginnen

Veel mensen denken erover om een café te beginnen. Een café is de plek om mensen te ontmoeten, te eten, te praten en vaak wordt een café een echt tweede thuis. Het is een plek waar je het goede leven viert, in goed gezelschap.

Veel mensen dromen ervan om zelf een café te beginnen. Het is belangrijk je dan te onderscheiden van de rest. Om een succesvolle onderneming op te starten is een duidelijke positionering van belang en moet je kijken naar je eigen Unique Selling Points (USP). Bier&cO helpt startende ondernemers waar nodig. We kunnen samen kijken naar een unieke bierkaart met verschillende speciaalbieren. Dit kunnen we naadloos laten aansluiten op de wensen en behoeften van jouw bezoekers.

Met speciaalbieren is het mogelijk je te onderscheiden van anderen

In vrijwel alle horecagelegenheden wordt bier geschonken. Wanneer je een eigen café gaat starten, moet je nadenken welke bieren je gaat schenken. De vraag naar speciaalbieren stijgt. Je kunt met een bijzonder assortiment bieren een uniek concept uitwerken waarmee je onderscheidend bent van de rest. Bier&cO is dé specialist in de markt. Wij helpen graag met het uitwerken van een mooi en innovatief concept. De bestelmogelijkheden van biersoorten en merken zijn oneindig. Als betrouwbare leverancier en bierkenner denken wij graag met je mee over een uniek assortiment zodat het succes van jouw eigen café op dat punt verzekerd is.

Category: Overig

Hoe speciaalbier uw restaurant laat excelleren

 Wanneer je een eigen restaurant wilt beginnen is de vraag wat jou anders kan maken dan de rest. Een passie voor koken, gecombineerd met een passie voor bier is een unieke manier om dit te realiseren. Het koken laten wij aan de professional over, wij kunnen jou adviseren op het gebied van speciaalbier.

Koken met bier verrijkt de smaak

Wij kunnen adviseren bij het maken van nieuwe recepten. Door speciale biersoorten toe te voegen aan een gerecht kun je bepaalde smaken accentueren. Speciaalbier kan een gerecht tot iets unieks maken. Stoofgerechten zijn hier een goed voorbeeld van.

Accentueer de smaak door te combineren met het juiste bier

Als restaurant hoef je bier niet te verwerken in het gerecht. Speciaalbier is, net als wijn, een goede begeleidende drank. Je kan ervoor kiezen om een veilige combinatie te maken, door vergelijkbare smaken te zoeken. Je kan ook avontuurlijker zijn en tegenstellende smaken combineren. In beide gevallen zal het de smaken in het gerecht versterken.

Bij het samenstellen van een menu of een opeenvolging van hapjes of gerechten adviseren wij met licht bier te beginnen voordat je zwaar bier serveert. Start bijvoorbeeld met pilsener, witbier of fruitbier en eindig met een gerstewijn, een stout of een volmondige tripel.

Zoek zoveel mogelijk naar overeenkomsten in de smaak van het bier en de gerechten. Een salade met een vinaigrette combineert perfect met een witbier of fruitbier. Frisse groeten of fruit combineren het beste met pilsener of witbier. In combinatie met rijp fruit is vrij zoetig fruitbier, blond bier of tripel gewenst. Een abdij- of trappistenbier komt beter tot zijn recht bij stoofgerechten met vlees, gevogelte of wild.

Maar je kunt een spannende tegenstelling zoeken: een bitter chocoladedessert past prachtig bij een zoete gerstewijn, een moutzoete amber ale gaat geweldig bij een pittige Aziatische schotel zoals een curry.

Bij het samenstellen van een kaasplankje combineert geuze of witbier prima met jonge kaas, terwijl bij oude- of schimmelkaas de keuze voor gerstewijn, India Pale Ale of tripel meer voor de hand ligt. Een kersenbonbon smaakt verrassend lekker met bijvoorbeeld een kriek en pure chocola is met een volle gerstewijn een aanrader.

Een eigen restaurant beginnen met smaaksensaties

Door de juiste speciaalbieren te gebruiken in je gerechten of te schenken als begeleidende drank, verrijk je je gasten met nieuwe smaaksensaties. Als expert op het gebied van speciaalbieren helpen wij graag met het samenstellen van een unieke bier kaart. Heb je al een eigen restaurant? Dan kijken wij samen naar een begeleidende bierkaart voor het huidige menu. Maak gerust een afspraak met één van onze bierspecialisten.

 

Category: Overig

Bier&cO heeft een jarenlange ervaring op het gebied van speciaalbieren en speciale frisdrankmerken voor de horeca. Wij delen die kennis graag met u. Horeca ondernemers kunnen bij ons een biertraining aanvragen.

Category: Overig

Speciaalbieren mogen niet ontbreken in je assortiment

Het drinken van bier zit diepgeworteld in onze cultuur. De afgelopen jaren is de vraag naar speciaalbieren enorm gegroeid. De consument kiest steeds vaker voor een speciaalbier dat past bij een specifiek moment. Zo hebben cafés en restaurants steeds meer behoefte aan een ruime keuze aan speciaalbieren – dat zijn uw klanten! Met een breed assortiment kun je inspelen op deze behoefte. Bier&cO is dé dranken groothandel met expertise op dit gebied, om jou hiermee te helpen je te onderscheiden. Wij helpen horeca, supermarkten en slijterijen bij het samenstellen van een uniek bierassortiment.

Heb je alle biersoorten in je assortiment?

Vroeger stond er misschien alleen een pilsener en een witbier op de kaart. Nu is dat wel anders. Steeds meer biersoorten raken in trek bij de consument en worden verkocht door groothandels. Wij verkopen onder andere:

 • Alcoholvrij
 • Dubbel
 • Tripel
 • Gerstewijn
 • Blond
 • India Pale Ale
 • Witbier
 • Amber
 • Cider
 • Fruitbier
 • Porter
 • Stout

Als je bedenkt dat voor elk van deze biersoorten veel merken beschikbaar zijn, kun je je voorstellen dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om een aantrekkelijk assortiment voor je doelgroep samen te stellen.

Uw dranken groothandel in speciaalbier

Wij delen graag onze kennis en expertise. Ieder bier heeft een eigen verhaal. Door het kiezen van de juiste bieren kun jij je onderscheiden van de concurrent. Wij helpen graag bij het samenstellen van een aantrekkelijk assortiment. Verder geven wij biertrainingen en bierproeverijen. Een must voor een welbekende dranken groothandel.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast hebben wij vestigingen van onze dranken groothandel in Den Bosch, Groningen en Rotterdam. Wij kunnen zo op een efficiënte manier de markt bedienen. De levertijd van bestellingen proberen wij zo kort mogelijk te houden. Daarnaast is het mogelijk om een bestelling af te halen bij één van de filialen. Ons assortiment bestaat uit bieren, gedistilleerd en fris.

Onze bierexperts maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Category: Overig

De consument wil bier met een verhaal

De vraag naar speciaalbier is de afgelopen jaren fors gestegen. De hedendaagse consument kiest steeds vaker voor een speciaal bier dat past bij een bepaalde gelegenheid. Verstandige horecaondernemers spelen in op deze trend. Het is een manier om klanten aan je te binden. Bier&cO is als horeca groothandel dé expert op het gebied van speciaalbieren en kan alle horecagelegenheden voorzien van bijzondere biersoorten.

Onderscheid je als horecabedrijf met een bijzondere bierkaart

Consumenten willen steeds vaker genieten van lokale, speciale of spannende biersoorten. Bier&cO is expert op het gebied van bijzondere biersoorten uit binnen- en buitenland. Wij helpen horecazaken met het samenstellen van een bijzondere bierkaart waarmee je perfect kunt inspelen op de wensen van de bierliefhebber. Je onderscheidt je zo van de concurrent. Wij organiseren biertrainingen en proeverijen waarmee de bierkennis kan worden uitgebreid.

Unieke biersoorten die wij adviseren

Er zijn oneindig veel speciaalbieren die wij aanbieden als horeca groothandel. Amsterdam is onze thuisbasis dus hebben we lokaal gebrouwen bier, maar we voeren ook merken uit België, Duitsland, Ierland, Tsjechië, Amerika en Engeland. Al onze merken vertellen een uniek verhaal.

Zo is Weihenstephan de oudste brouwerij ter wereld, Anchor Brewing Company veroorzaakte een Amerikaanse bierrevolutie, Saison Dupont is de Moeder aller Saisons en BrewDog is een brouwerij met een sterke eigen wil. Door het leveren van bijzondere bieren helpen wij de bierliefhebber aan een unieke belevenis.

Als horeca groothandel zijn wij uw unieke bierleverancier

Wij bieden een groot assortiment speciaal bier (op fust én op fles). Daarnaast bieden wij, als horeca groothandel, een ruime keuze aan fris en gedistilleerd. De hoofdvestiging is gevestigd in Amsterdam. Wij hebben daarnaast vestiging in Den Bosch, Groningen en Rotterdam. Wij werken zo efficiënt mogelijk. Wij bezorgen bestellingen op het gewenste adres. Het is ook mogelijk de bestelling af te halen bij een van de vestigingen. Als bier groothandel besteden we veel aandacht aan een goede service. Onze bierexperts zijn nieuwsgierig wat wij voor jou als horecaondernemer kunnen betekenen. Maak gerust een afspraak met een van onze specialisten.

Category: Overig

Een ongekend aanbod aan speciaalbieren

In Nederland wil de consument kunnen kiezen uit verschillende bieren. Dit houdt in dat je moet beschikken over een ruim assortiment aan speciaalbieren. De vraag naar bijzondere biersoorten, zeker in de horeca, stijgt razendsnel. Een groothandel kan daarom niet meer zonder speciaalbier in het assortiment. Voor ons als exclusieve importeur en distributeur van vele lokale en internationale merken is het dan ook belangrijk ons te onderscheiden door met afnemers mee te denken over het te voeren bieraanbod. Ons huidige assortiment beslaat bieren uit Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten en Tsjechië.

Consument wil bier met een verhaal

De vraag naar lokale bieren groeit. Dit is te danken aan steeds meer ambachtelijke brouwerijen die experimenteren met nieuwe bierstijlen. Het verhaal achter het product wordt steeds belangrijker. Je verkoopt het complete plaatje, niet alleen het bier. Naast lokale bieren zijn internationale biersoorten steeds meer geliefd.

Groeiende biermarkt

Pilsener werd vroeger veel gedronken. Tegenwoordig is de consument steeds meer op zoek naar speciaalbieren. De consument wist vroeger nauwelijks het verschil tussen een pils en een andere bierstijl. Nu is dit wel anders. De afgelopen jaren is de vraag en de markt voor speciaalbier ontzettend gegroeid. Als bier groothandel is het van belang om hier op in te spelen. Wij hebben een ruim assortiment aan bieren dat voldoet aan de wensen van de ondernemers en van de consument. Wij houden traditie in ere en spelen in op nieuwe trends.

Een bier groothandel met regionaal karakter

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment speciaalbier (op fles én op fust) en diverse frisdranken. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en ‘s Hertogenbosch worden bestellingen bezorgd op het gewenste adres. Het is mogelijk je bestelling af te halen bij vier vestigingen van onze groothandels. Als bier groothandel besteden wij veel aandacht aan een goede service. Als dé specialist op het gebied van speciaalbier zijn we nieuwsgierig wat we voor jou als groothandel kunnen betekenen. We denken graag met je mee.

Category: Overig

Retourneren

Zet alle Bier&cO emballage klaar, duidelijk gescheiden  van die van andere leveranciers. Zorg ervoor dat de kratten gevuld zijn met het juiste glaswerk en dat de kratten naar redelijkheidschoon zijn. Zijn er kratten zonder flessen die retour moeten, laat dit het personeel duidelijk weten. Deze worden anders niet vanzelf meegenomen.

Zie de algemene voorwaarde omtrent retouren.

Category: Retourneren

Werken

Elk februari en september zijn we weer opzoek naar getalenteerde en leuke stagiaires. Wil je graag bij ons stage lopen? Neem dan contact op via: D.rotgans@bierenco.nl

Category: Werken

Wij zijn altijd opzoek naar een nieuw getalenteerd en commerciële professionals. Op onze website treft u alle openstaande vacatures. Staat er geen vacature tussen maar wilt u toch graag een keer langskomen? Stuur dan een open sollicitatie naar D.rotgans@bierenco.nl 

Category: Werken