Brasserie

Lefebvre

De oorsprong van de brouwerij Lefebvre, gevestigd in Quenast, gaat terug tot 1876. In dat jaar opent Jules Lefebvre, jachtwachter, landbouwer, herbergier én mouter, zijn brouwerij. In de buurt van de nabijgelegen steengroeven, waar porfier gewonnen werd, baat hij verschillende cafés uit om de meer dan 3000 arbeiders hun dorst te laten lessen. En reken maar dat je dorstig wordt van dat stenen hakken!

 

Lefebvre is al zes generaties lang een familiebedrijf met een eeuwig jonge geest.

Families aller brouwers, verenigt u!

Na meer dan 140 jaar is de brouwerij nog steeds in handen van de familie Lefebvre met de telgen Paul en zijn zus Céline werkzaam in het bedrijf. Niet voor niets is de brouwerij lid van de vereniging ‘Belgian Family Brewers’, een vereniging van 22 Belgische familiebrouwerijen die de waarden van authenticiteit, knowhow en traditie verdedigt.

Een goed gevulde prijzenkast

Met verschillende prijswinnende bieren als Barbãr en Hopus en een breed assortiment degustatiebieren, fruitbieren, lichte bieren en abdijbieren kun je bij Lefebvre je lol op als bierliefhebber. Ook in het buitenland hoeven ze niet zonder te zitten, de brouwerij exporteert naar meer dan 50 landen.

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail