Brooklyn

Brewery

Toen Steve Hindy tijdens zijn oorlogscorrespondentschap in het Midden-Oosten bij bevriende diplomaten van hun thuisbrouwsels proefde, werd de kiem gezaaid waaruit in 1988 Brooklyn Brewery zou ontstaan. Hij zet de brouwerij samen met zijn benedenbuurman op als een soort eerbetoon aan de rijke biergeschiedenis van hun wijk die in de gloriejaren 48 brouwerijen herbergde.

“The lager that Brooklyn built”

Geen funny beers

Volgens Garrett Oliver, de huidige brouwmeester van Brooklyn Brewery, zijn de ambachtelijke bieren van Brooklyn Brewery het antwoord op de fletse, industriële bieren die Amerika gedurende 50 jaar in een verstikkende houdgreep hielden. En anders dan veel andere craft beer brouwers brouwt Brooklyn Brewery geen ‘funny beers’ met rare smaakjes, maar bieren die ‘fun’ zijn om te drinken.

Drooggehopt en diepgoud van kleur

Dat de brouwsels van Brooklyn Brewery fun zijn om te drinken, bewijzen de bieren die wij voor jou over de grote plas aanslepen. Te beginnen met het amber-gouden Brooklyn Lager met een verfrissende hop-bitterheid. En wat dacht je van het droog gehopte, diepgouden Brooklyn East Indian Pale met een licht aroma van hop, citroengras, pijnbomen en citrusvruchten. Great fun!

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail