Brouwerij Maximus 

Brouwerij Maximus uit Utrecht brouwt ambachtelijke bieren met stoom in een schitterende koperen installatie die je vanuit het proeflokaal in volle glorie kunt bewonderen. Het begon allemaal achter de toog van Kafé België in Utrecht waar Ewald Visser en Arend-Jan van Dieën geïnspireerd raakten door de diversiteit van speciaalbier. Niet veel later richten zij samen met brouwer Marcel Snater in 2011 Brouwerij Maximus op. Het eerste jaar huren ze capaciteit bij andere brouwerijen en in 2012 openen ze de deuren van hun eigen brouwerij en proeflokaal in de Utrechtse vinex-wijk Leidsche Rijn.

‘Bij Brouwerij Maximus brouwen we ambachtelijke bieren die we zelf lekker vinden, die goed doordrinkbaar zijn en verrassend blijven bij iedere slok.’

Maximus: meer dan een brouwerij

Naast de commerciële activiteiten is de brouwerij ook een leerwerkbedrijf. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen zich er ontplooien met als doel ergens anders een betaalde baan te vinden. Mooi werk!

Steeds weer nieuwe bieren

Brouwerij Maximus brouwt naast de 6 vaste bieren en wisselende seizoensbieren, ook regelmatig een nieuwe Special en een Collaboratie, een bier gebrouwen met een collega brouwer, een chef van een restaurant of wie er dan ook zin heeft om een mooi bier te brouwen. Hun bier Brutus werd in 2011 op het Utrechtse Bierbrouwers Festival gekozen tot meest gewaardeerd bier van de provincie Utrecht.

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit om te bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail