Budelse

Brouwerij

In 1870 start Gerardus Arts in het hart van het Brabantse dorp Budel, bierbrouwerij ‘De Hoop’. Een naam die hij kiest in de hoop dat alles goed zal gaan. Dat lukt, anders dan veel andere brouwerijen uit de naaste omgeving weet hij het hoofd boven water te houden. Logisch dat het anker, het symbool van hoop, nog steeds het logo van de brouwerij siert. De naam is inmiddels wel veranderd in Brouwerij Budels.

Brouwerij Budels staat voor liefde, volharding en karakter

Carine, Gerard en Harry

Inmiddels staan Carine, Gerard en Harry, de vierde generatie van de familie Arts, aan het roer van de Budelse Brouwerij. Nog steeds is de brouwerij springlevend en uitermate succesvol. Niet alleen in het zuidoosten van Brabant, maar ook in andere delen van Nederland en in diverse Europese landen. Hoogst gewaardeerd door de echte bierkenner en bekroond met diverse internationale erkenningen en medailles.

Klimaatneutraal biertje?

Traditie en ambachtelijkheid vormen nog altijd de basiselementen van het Budels Bier. De zorg voor het product staat centraal: vanaf het selecteren van de beste grondstoffen tot en met de aflevering bij de consument. Het resultaat is een uitgebreid en verrassend assortiment van 17 klimaatneutraal gebrouwen bieren waarvan ook nog een 9 biologisch zijn.

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail