fritz-kola

fritz-kola werd opgericht door twee vrienden Micro Wiegert en Lorentz Hampl opgericht in 2003. De twee studenten wilde een cola creëren om zo een hak te zetten tegen de grote corporale frisdrankgiganten . Het bedrijf, gevestigd in Hamburg, werd in het begin enkel lokaal verkocht maar al snel sloot het Duits publiek de frisdranken in hun harten, en al snel maakte de Duitse frisdrank fabrikant zijn opmars naar Nederland.

fritz-kola heeft de maximale hoeveelheid natuurlijke cafeïne in hun cola zitten en is volledig vrij van kunstmatig toegevoegde smaak en kleurstoffen. Naast de klassieke fritz-kola is er ook twee andere variante één zonder suiker en één met de natuurlijke zoetstof Stevia. Het assortiment van fritz-kola bestaat naast cola uit fritz-limo, fritz-spritz, en fritz0mate en MISCHMACH.

De twee oprichters hanteren een duurzame aanpak binnen het bedrijf. Zo zijn ze heel erg bewust van de impact op het milieu en daarom zijn alle flesjes recyclebaar en worden er uitsluitend duurzame ingrediënten gebruikt in het productie proces.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail