KOMPAAN

Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch zijn twee kompanen uit Den Haag die geloven in écht leven. Door te dromen, te durven en te doen. Hun droom? Een eigen brouwerij. Zo is Kompaan ontstaan en zo hoopt Kompaan alle vrienden te inspireren om te genieten van elke dag. Leef, geniet en proost!

“Keep your friends close, and Kompaan closer!”

Een soort van havenkroeg

De Kompaan bieren worden met passie gebrouwen uit zuiver water en een premium-selectie van zon- en regen overgoten hoppen, gerst en tarwe van het veld. De eind november van het vorige jaar opgeleverde brouwerij annex proeflokaal, ligt aan de kade van de Haagvliet in Den Haag. Je kunt er dus in alle rust in je bootje naartoe dobberen en aanmeren voor een goed glas bier.

Een grote vriendenschaar

Naast Kameraad kun je ook de rest van deze vriendengroep bestellen: Vrijbuiter, Bondgenoot, Bloedbroeder en Handlanger. En alsof dat nog niet genoeg is hebben we ook de volgende Kompaan-bieren in de schappen staan: Hop Weizen Bock, Saison, Session IPA en Joey Greenhorn Restless IPA dat als eerste van een legioen nieuwe bieren de nieuwe Kompaan brouwerij verliet.

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail