Kompaan

Kompaan bier is gebrouwen met levenslust en geïnspireerd door vriendschap. De twee kompanen, Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch uit Den-Haag, geloven in écht leven. Voor hun bestaat dat uit dromen, te durven en te doen. Op die manier hoopt Kompaan jou en alle vrienden te inspireren alles uit je leven te halen en te genieten van elke dag. Leef, geniet en proost is dan ook de filosofie die Kompaan hanteert.

Beer & Food

Het Kompaan bier is gebrouwen met passie uit zuiver water en een premium-selectie van zon- en regen overgoten hoppen, gerst en tarwe van het veld. De locatie van Brouwerij Kompaan ligt aan de Haagvliet, ofwel Trekvliet, in Den-Haag en stelt je daarom in de gelegenheid om aan te meren met de boot. Kompaan heeft de brouwerij gecombineerd met een proeflokaal, waar je van donderdag tot en met zondag van harte welkom geheten wordt om te genieten van de bieren van Kompaan. Naast de bieren bieden ze ook slow cook BBQ gerechten aan zoals Brisket en Pulled Pork welke de heren in de slowsmoker 12-14 uur bereiden. En het kan nog beter, want naast deze heerlijke gerechten serveren ze ook kaas en charcuterie plateaus. De gerechten van Kompaan zijn zo ontworpen dat ze goed te combineren zijn met bieren die van de tap verkrijgbaar zijn.

Crowdfunding

De bieren van Kompaan worden zeer gewaardeerd door bierliefhebbers in binnen- en buitenland. De brouwerij loopt lekker, maar Kompaan gaat pas renderen als de twee Kompanen hun productie kunnen uitbreiden. Daarvoor doen ze aan crowdfunding, want zoals de twee zelf zeggen: “Den-Haag bruist, maar daar kan nog wel wat bruis bij.” Het zal niet lang meer voordat Kompaan haar eigen ketels zal installeren en al het bier vanuit deze mooie plek in Den Haag gebrouwen zal worden.