Leroy

Breweries

Onder Leroy Breweries gaan twee van de oudste nog actieve brouwerijen in West-Vlaanderen schuil: Brouwerij Het Sas (1572) en Brouwerij Van Eecke (1624). Na jaren van nauwe familiale samenwerking wordt brouwerij Van Eecke in de jaren ’60 volledig geïntegreerd in brouwerij Het Sas, waar nu alle nagisting en botteling van de bieren gebeurt. Sinds medio 2016 treden de twee brouwerijen naar buiten onder de naam Leroy Breweries.

“Say Cheers! to Belgian tradition.”

Hommel is hop

Beide brouwerijen van Leroy Breweries zijn al decennialang vaste waarden op de Belgische en Europese markt, maar exporteren ook internationaal naar o.a. Azië, Canada en de Verenigde Staten. Brouwerij Het Sas is vooral bekend door het bekroonde Sas Premium Pils, terwijl brouwerij Van Eecke naambekendheid kreeg met het Poperings Hommelbier, gebrouwen met 100% hop uit Poperinge.

Daar heb je een extra ijskast voor nodig

Met 5 Boezinge classic, 2 Watou Classics, 6 Kapittel Watou en 3 varianten van het Poperings Hommelbier mag je wel een extra ijskast neerzetten wil je het volledige assortiment van Leroy Breweries aan je gasten serveren. Welke bieren je ook kiest, je bent verzekerd van meer dan vier eeuwen vakmanschap.

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail