Stone Brewing

Berlin

Stone Brewing is een Amerikaanse brouwerij gelegen in California. Voorheen waren de bieren van Stone Brewing nooit beschikbaar voor de Europese markt omdat de fruitige hop de oversteek van de Atlantische oceaan niet tegoeden kwam. Om de Stone fans in Europa de Stone bieren niet te miskennen hebben zij besloten om in Europa een brouwerij te bouwen die dezelfde bieren brouwt om deze alsnog hier te kunnen verkopen. Deze is mid 2016 geopend en de eerste bieren hebben ons inmiddels bereikt.

De grootse plannen van Stone Brewing om de oversteek naar Europa te maken hebben ze geen windeieren gelegd. Het merk is immens populair en de twee grootste bierwebsites, BeerAdvocate en RateBeer hebben de brouwerij uitgeroepen tot “World Class Brewery” en zelfs tot “All time top brewery on Planet Earth”. Onlangs kondigde ze aan om in California Stone Hotel te openen, wat het ultieme vakantie paradijs moet worden voor de bierfan.

De meeste bieren van Stone Brewing bevatten een relatief hoog alcoholpercentage en worden gebrouwen in de kenmerkende West-Coast brouwsels met veel hop, wat ervoor zorgt dat de bieren een mooie hopbitterheid hebben en erg mooi aromatisch zijn. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de brouwers van Stone Brewing. Zo verpakken zij al hun bieren in blik wat zorgt voor een hermetisch afgesloten verpakking die beschermt blijft van alle negatieve invloeden zoals zonlicht en zuurstof.

Stone Brewing Berlin is een unieke brouwerij met een mooi portfolio aan uiteenlopende bieren die een mooie aanvulling zijn voor uw assortiment. Voor meer informatie:

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail