Bier&cO, uw partner in speciaalbier..

Bier is ons DNA, wij zijn bier! Al meer dan dertig jaar brengen wij pareltjes naar Nederland. Wij stonden aan de basis van de Europese bierrevolutie. En wij zijn nog lang niet klaar.

Aan het begin van dit millennium was de bierwereld overzichtelijk. Je had pils van vier grote brouwers en eens per jaar bockbier. Daarnaast kon je hier en daar witbier, abdijbier of een Bolleke Koninck krijgen. Veel van die witbieren, abdijbieren en zeker dat Bolleke Koninck introduceerden wij in de Nederlandse kroeg – wist u dat? En vijftien jaar geleden introduceerden wij het Duitse Tarwebier, Hefeweizen, in Nederland. Weihenstephan (de oudste brouwerij ter wereld!) is hier nu een leidend merk.

Zo hebben al onze merken een uniek verhaal: de oudste van de wereld, de aanstichter van de Amerikaanse bierrevival (Anchor Brewing Company), de Moeder aller Saisons (Dupont), zeer IJgenzinnig (’t IJ), de stoutste (BrewDog), et cetera. De wereldwijde expertise die wij door de jaren heen hebben opgedaan maakt dat wij dit soort merken en bieren vaak als eerste ontdekken. Zo blijven wij de markt net dat ene stapje voor. Wie had bijvoorbeeld tien jaar geleden van India Pale Ale gehoord? Vandaag is er geen café of brouwerij meer te vinden die geen Iepaa schenkt of maakt.

Ons eigen unieke verhaal begon met Christiaan, Ewald en een brakke vrachtwagen- de kabouter van La Chouffe droomt er nog wel eens van. Het was het begin van een passievolle reis door Bierland waarin we kennis en expertise verzamelden, die we nu als vanzelf op ons team overbrengen. Daarmee zijn wij inmiddels hofleverancier van leidende biercafés en winkels in Nederland en daarbuiten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

  • Snelle levering
  • Bieradvies op maat
  • Glaswerk en promotie materiaal
  • Exclusieve producten

Bier&cO en Horeca

Wat kunnen wij voor u als horeca betekenen?

Al onze merken hebben een uniek verhaal: de oudste van de wereld (Weihenstephan), de aanstichter van de Amerikaanse bierrevival (Anchor Brewing Company), de Moeder aller Saisons (Dupont), zeer IJgenzinnig (’t IJ), de stoutste (Brewdog), et cetera. Naast ons ruime assortiment aan speciaalbier vertegenwoordigen wij de speciale frisdrankmerken; fritz-kola, Wostok en CUCUMIS. De wereldwijde expertise die wij door de jaren heen hebben opgedaan maakt dat wij dit soort merken en bieren vaak als eerste ontdekken. Al dit moois willen we graag met u delen.

Onze bierspecialisten bieden u graag een biertraining aan op maat. Neem hiervoor gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

*Biertrainingen zijn alleen voor bestaande klanten en altijd in overleg met de bier specialist in uw regio.

Bier&cO en Supermarkten

Wat kunnen wij voor u als supermarkt betekenen?

De vraag vanuit de consument naar speciale bieren groeit enorm. Steeds meer supermarkten zien deze trend ook en spelen hierop in. Speciaalbier verrijkt uw assortiment maar biedt daarnaast ook een goede marge. We leveren aan nationale retailers, maar ook steeds meer aan grote franchise supermarkten. Bier&cO is ook voor retailers de ideale professionele partner. Nieuwsgierig geworden? Wij bieden advies op maat en nemen graag de opties met u door.

Bier&cO en Slijterij

Wat kunnen wij voor u als slijterij betekenen?

Speciaalbier neemt een steeds prominentere rol aan in het schap van veel slijterijen. Het onderscheidend vermogen is daarbij cruciaal, tegenwoordig kom je niet meer weg met alleen Belgische bieren. Wij leveren onder andere veel lokale bieren, prachtige internationale bieren en tijdelijke bieren die exclusief verkrijgbaar zijn via ons. Hierdoor kunnen wij u een onderscheidend assortiment aanbieden. Bier&cO is voor slijterijen de ideale professionele, betrouwbare partner. Wij leveren 5 dagen per week door heel Nederland zowel direct als via uw huidige leverancier. Nieuwsgierig geworden? Wij bieden advies op maat en nemen graag de opties met u door.

Bier&cO voor de groothandel

Wat kunnen wij voor u als groothandel betekenen?

De vraag naar speciaalbier, zeker in de horeca, stijgt razendsnel. Ondernemers kiezen steeds vaker voor lokale of juist hele spannende internationale bieren die ambachtelijk gebrouwen worden. Het verhaal achter het product wordt steeds belangrijker. Als groothandel kan speciaalbier daarom niet meer ontbreken in het assortiment. Wij zijn exclusieve importeur en distributeur van vele lokale en internationale merken. Graag denken wij met u mee over uw speciaalbieraanbod.

Bier&cO in uw regio

Bier&cO, ook uw regionale drankenpartner!

De belangstelling voor mooie, bijzondere bieren groeit en deze bijzondere bieren verdienen bijzondere aandacht. Bier&cO is de specialist op dit gebied. Bier&cO heeft vier groothandels die zich richten op regionale horeca en gespecialiseerde slijters.

Met een onbegrensd assortiment speciaal bier (op fles én op fust), maar ook een ruime keuze uit allerhande gedistilleerd en fris, is Bier&cO ook regionaal uw persoonlijke, deskundige en gespecialiseerde partner! Een aantal vestigingen van Bier&cO biedt u, naast de bezorgservice, een buitengewoon scherp geprijsd afhaalcentrum voor alle dranken! Handig voor als u even snel iets wilt ophalen.

Bier&cO regionaal bezorgt graag bij u aan huis – aan de balie of aan de bar. Daarbij hanteren wij zeer lage ‘minimum bestelhoeveelheden’ En: bij ons wordt u nooit een nummer, u blijft onze persoonlijke klant! Bij Bier&cO Amsterdam is er geen bezorging mogelijk.

Hieronder vindt u de gegevens van alle filialen.

Bier&cO Amsterdam
Veemarkt 57
1019 DA Amsterdam
T: 020 4686895
F: 020 4686896
amsterdam@bierenco.nl

Bier&cO Groningen
Friesestraatweg 201-A
9743 AC Groningen
T: 06 51004547
F: 050 5530314
groningen@bierenco.nl

Bier&cO Rotterdam
Abraham van Stolkweg 98
3041 JA Rotterdam
T: 010 4112879
F: 010 4372857
rotterdam@bierenco.nl

Bier&cO ’s Hertogenbosch
Paardskerkhofweg 14-7.01
5223 AJ  ’s Hertogenbosch
T: 073 6241572
F: 073 6240844
denbosch@bierenco.nl