Verkiezingen 2017: Partij van de Bieren

Vandaag mag men naar het stemhok om zijn/haar stem uit te brengen. Een moeilijke keuze die bepalend is voor de komende vier jaar. We hebben een aantal bieren voor je op een rijtje gezet die de strijd goed weergeven. Om de boel gezellig te houden is een pot zout een vereiste (niet in het bier gooien aub).


PVV – “Willen we meer of minder hop?!” 

Vanwege de hoge blondheid hebben we even in ons assortiment gekeken en vonden we een mooi blond bier met een mooie hophoeveelheid. Want toen we de vraag “willen we meer of minder hop” stelden, antwoorden de heren van Bax: ‘kon minder’

bax-bier-1

Groen Links – “Nederland heeft een bier nodig dat vasthoudt aan zijn idealen”

Voor de groenste partij staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zij zijn zo groen dat ze het woord groen zelfs in de naam hebben opgenomen. Wij hebben naar een bier gezocht in ons assortiment en er is maar één die zo duurzaam is dat Jesse hem standaard in zijn koelkast heeft staan. Het Hemelswater van de Prael!

13741037_650850175071444_628841275_n

VVD – “Normaal. Bier.”

In de brief van Rutte aan Nederland las je het al. Rutte is van het normale. Geen asociaal bittere IPAs of onaangepaste Stout. Het kan hem niet bekoren. Liever gewoon een normaal bier. Wij dachten eigenlijk direct aan een Pilsener. Ondanks dat dit weinig ‘normaal’ is, is het wel het meest gangbare en meest gedronken bier. Laten onze vrienden van Kompaan er in Den Haag nou net zo één brouwen. Wel zijn wij benieuwd of Rutte deze ook in het Torentje koud heeft staan of dat hij altijd naar het proeflokaal van Kompaan rijdt.

o

CDA – “Voor een bier dat we willen doorgeven”

In een onrustig bierlandschap dat continue onderhevig is aan veranderingen is het volgens het CDA belangrijk om weer terug te blikken op datgeen wat echt belangrijk is. Bieren die ons verbinden! In ons assortiment vonden wij deze 75cl St. Christoffel Bock. Ideaal om te delen!

Schermafbeelding 2017-03-15 om 11.34.14

D66 – “Het bier krijgt het voor elkaar!”

Als progressieve midden-partij met een oog op duurzaamheid is het belangrijk om bier voor zichzelf te laten spreken. Met welk bier kan je het best voor de dag komen en delen met bijvoorbeeld een Poetin of een Trump? Ook is flexibiliteit een vereiste aangezien zowel rechts als links aan je zijde zitten en een spagaat onvermijdelijk lijkt. Niets is zo flexibel als een kind aan de yoga daarom kozen wij voor de Kinderyoga van Oedipus. En laat het nou ook net een Russian Imperial Stout zijn. Vinden de Russische en Amerikaanse collega’s leuk. 

beer-1244820_146f5_hd

Zoveel bieren en zoveel meningen. Ook wij vinden het lastig, maar stem je niet dan mag je eigenlijk ook niet drinken, dus iemand heeft er over nagedacht.

Cheers en stem met je hoofd, desnoods met je hart…

Heb je hulp nodig met het juiste verkiezingsbier? Neem dan contact op met onze Customer Service.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail