Supply Chain Coordinator

Ter versterking van ons Supply Chain Team is Bier&cO per direct op zoek naar een Supply Chain Coördinator. Als Supply Chain coördinator zorg je voor een efficiënt en effectief verloop van de goederenstromen. Je onderhoudt contacten met leveranciers overziet de logistiek en zorgt voor de juiste afstemming van processen.

Klik hier voor de volledige vacature.

Trade Marketeer

Ter versterking van ons marketing team is Bier&cO per direct op zoek naar een Trade Marketeer. Als Trade Marketeer ben je onderdeel van het marketingteam en ondersteun je het Horeca, Export, Retail en het Salesteam waar nodig.

Klik hier voor de volledige vacature.

Stagiair Geniet & Geef 2017

Ben jij een duizendpoot met affiniteit voor project management en draag jij de stichting KiKa Kinderen Kankervrij een warm hart toe? Voor de jaarlijkse fundraising voor KiKa; Geniet&Geef, De beste brouwers voor het goede doel, zoeken wij een gedreven project coördinator die de actie in goede banen zal leiden. Ben jij de spil in het web tussen de stichting Geniet & Geef, de interne organisatie van Bier&cO (initiator Geniet&Geef), de brouwerij en de deelnemende horeca gelegenheden en retial?.

Bekijk dan snelde openstaande vacature. klik hier.

Stagiair Finance

Ben jij een financieel mastermind? Houd je van cijfertjes en en heb je altijd alles netjes geordend? Bekijk dan snelde openstaande vacature. klik hier.

Stagiair Customer Service

Als stagiair op de Customer Service zal je ondersteuning bieden aan de afdeling en zal je een opdracht uitvoeren voor het in kaart brengen van het proces van de verkoopbonussen. Lijkt dit je wat? Klik hier.

COMMERCIEEL TALENT? OPEN SOLLICITATIE?

Bier&cO is altijd geïnteresseerd in buitengewoon commercieel talent om ons enthousiaste team te versterken. Solliciteer vandaag!

Heb je geen passende vacature gevonden en heb je kennis of ervaring waar wij niet omheen kunnen? Stuur dan een open sollicitatie.