Accountmanager Amsterdam

Als Accountmanager Amsterdam ben je verantwoordelijk voor alle contacten met je relaties. Denk hierbij aan horecaondernemers, slijters, zelfstandige supermarkten en evenementenorganisaties. Op basis van het door jou opgesteld marktbewerkingsplan, draag je zorg voor het realiseren van je doelstellingen. Je onderhoudt contact met bestaande relaties en gaat actief op zoek naar nieuwe afnemers.

Klik hier voor de volledige vacature.

Allround Administrateur

Ter versterking van ons Finance team is Bier&cO op zoek naar een Allround Administrateur. De afdeling Finance & Administration bestaat uit 3 vaste medewerkers en is verantwoordelijk voor de gehele financiële en administratieve gang van zaken binnen Bier&cO en haar vestigingen. Als Allround Administrateur ligt de nadruk op het zelfstandig en accuraat voorbereiden en afhandelen van de meest voorkomende financieel/administratieve werkzaamheden.

Klik hier voor de volledige vacature.

Stagiair Supply Chain

Als stagiair op de afdeling logistiek help je o.a. bij het organiseren van transporten, het managen van de juiste binnenkomst data en het uitzoeken van voorraadverschillen. Ben jij die analytische en energieke stagiair die we zoeken? Klik hier voor de volledige vacature.

Start per februari 2018

Stagiair Finance

Ben jij een financieel talent? Houd je van cijfertjes en en heb je altijd alles netjes geordend? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk hier de volledige vacature.

Start per februari 2018

Stagiair Customer Service

Als stagiair Customer Service bied je ondersteuning aan de afdeling en voer je een opdracht uit voor het in kaart brengen van het proces van de verkoopbonussen. Lijkt dit je wat? Klik hier voor de volledige vacature.

Start per februari 2018

Stagiair Marketing

Volg jij een commerciële opleiding, ben je gedreven en wil je stage lopen op de marketingafdeling van het leukste bierbedrijf van Nederland? Bekijk hier de volledige vacature.

Start per februari 2018

COMMERCIEEL TALENT? OPEN SOLLICITATIE?

Bier&cO is altijd geïnteresseerd in buitengewoon commercieel talent om ons enthousiaste team te versterken. Solliciteer vandaag!

Heb je geen passende vacature gevonden en heb je kennis of ervaring waar wij niet omheen kunnen? Stuur dan een open sollicitatie.