Alaskan

Brewing Company

Alaska heeft een rijke brouwhistorie. Vanaf de pioniers in 1700 tot de goudzoekers tijdens de Rold Rush, de dorstige bewoners van Alaska konden altijd even uitblazen met een lokaal gebrouwen bier. Met de opening van de Alaskan Brewing Company in Juneau (hoofdstad Alaska) in 1986, blazen Marcy en Geoff Larson deze traditie nieuw leven in.

“Alaska is not only home to our brewery; it is also the source of inspiration for many of our brews.

Een oude ingrediëntenlijst

Alaskan’s eerste bier is een Amber dat ze brouwen met een oude ingrediëntenlijst van de Douglas City Brewing Co. (1899-1909) en een krantenartikel met een beschrijving van de originele brouwwijze. Daarna gaat het snel en groeit Alaskan uit tot een van de meest gelauwerde brouwers in de geschiedenis van The Great America Beer Festival.

Alaskan Smoked Porter

Veel van de inspiratie voor haar bieren haalt Alaskan Brew. Co. uit de ruige omgeving en de rijke, lokale brouwhistorie van Alaska. Dit gecombineerd open-minded innovaties, maakt de bieren van Alaskan Brew. Co. meer dan de moeite waard. Wij kozen de oermoeder van alle Amerikaanse Porters, de Alaskan Smoked Porter, voor een eerste kennismaking met de meest noordelijk gelegen brouwerij die wij vertegenwoordigen.

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail