Cinema Brewers

Cinema Brewers: bier en bios
Zijn het nou twee bierbrouwers met een passie voor film, of twee filmmakers met veel dorst? Eén ding is zeker: bij het brouwen laten de Cinema Brewers Finbarr Wilbrink en Martijn Blekendaal zich inspireren door films die iedereen gezien zou moeten hebben. Van King Kong tot The Terminator en van Dirty Dancing tot Pulp Fiction. Als bewijs dat het verbond met de filmwereld geen goedkope marketingtruc is, storten Finbarr en Martijn voor ieder verkocht biertje een stuiver in het Cinema Brewers Film Fonds, een fonds dat jonge filmmakers een handje helpt.

Hoe film de Cinema Brewers inspireert
Als Uma Thurman in Pulp Fiction een vanillemilkshake koopt van 5 dollar, terwijl Bruce Willis iets verderop een pakje Red Apple wegpaft, dan denken de Cinema Brewers: ‘We brouwen een American Wheat Ale, noemen ‘m $5 Shake, en we stoppen ‘m vol met rode appels, vanille en ook nog wat bosbessen. Want het vriendinnetje van Willis is natuurlijk stapelgek op bosbessentaart.’ Zo dus.

Naast de 5$ Shake hebben wij ook de King Kong (Tripel, 8%) en Dancing Dirty (Pale Ale, 5,3%) vast in ons assortiment. Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phoneBEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
emailMAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail