Fuller’s

De trots van Fuller’s Brewery
Fuller Smith & Griffin, beter bekend als Fuller’s, brouwt al meer dan 350 jaar bier in de Londense wijk Chiswick. Het is de laatste nog operationele familiebrouwerij van Londen en daar zijn ze met recht trots op. Dat Fuller’s het wel heeft gered, waar andere familiebrouwerijen de strijd moesten staken, heeft alles met kwaliteit te maken: ‘We have a great amount of pride in our rich history, but there’s plenty in our future too.’ Dat belooft veel goeds!

Gebrouwen aan de oevers van de Theems
De historische brouwerij in Chiswick ligt op een steenworp afstand van de oevers van de traag door London stromende Theems. Het is ook deze plek waaraan het befaamde en prijswinnende Chiswick Bitter van Fuller’s haar naam ontleent.

Champion Beer of Britain
Als enige brouwerij in Groot-Brittanië, is Fuller’s er in geslaagd met drie van haar bieren de titel ‘Champion Beer of Britain’ in de wacht te slepen tijdens het jaarlijkse ‘Great Britain Beer Festival’. Chiswick Bitter, London Pride en ESB (Extra Special Bitter) wonnen deze titel maar liefst vijf keer. Geen enkel bier is daar ooit eerder in geslaagd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze drie prijswinnende bieren het kloppend hart vormen van de Fuller’s brouwerij.

Meer dan 60 biersoorten
Naast de drie prijswinnende bieren heeft Fuller’s Brewery een enorm uitgebreid assortiment biersoorten op de kaart staan. Van Lager tot IPA, van Stout tot Porter en nog veel meer moois; meer dan 60 (!) bieren in totaal en stuk voor stuk met trots gebrouwen. Wil je dus een mooi, compleet assortiment Engelse bieren in je zaak, dan is Fuller’s een hele goede keuze.

Onze selectie speciale bieren
Om je keuze te vereenvoudigen hebben wij zes Fuller’s bieren voor je geselecteerd: Extra Special Bitter (vol en fruitig van smaak), Frontier (helder, goudkleurig bier met fruitsmaken), London Porter (donker en rijk bier met de smaak van chocolade) en Golden Pride (krachtig en rijk aan mout). Cheers!

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er precies onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail