OYESTER

De inspiratie voor OYESTER Maritime Hard Seltzer is ontstaan aan de Zeeuwse kust. Het is dan ook geen verrassing dat de drankjes zo verfrissend zijn als een lekker zeebriesje, met heerlijk doordrinkbare “punchy” fruitcombinaties en onderscheidend frisse kleuren. De basis van OYESTER is een zachte graanalcohol, die ook wordt gebruikt in de prijswinnende OYESTER44 vodka.

De hard seltzers bestaan verder uit 100% natuurlijke ingrediënten, ze zijn laag in suiker (2gr) en calorieën (82) en ze zijn volledig glutenvrij.
Lokaal element is dat de seltzers worden afgetopt met een korreltje zeezout uit de Oosterschelde van de Zeeuwsche Zoute.

OYESTER is verkrijgbaar in twee varianten: Pomelo Punch met grapefruit, pomelo en mandarijn en Tropical Punch met ananas, mango, passievrucht en sinaasappel.
De ultieme smaakcombinatie ontstaat bij het drinken van de seltzers bij variërende soorten streetfood en BBQ gerechten.

OYESTER is officieel supporter van de Surfrider Foundation, een wereldwijde non-profit stichting die zich inzet voor schone stranden, schoon zeewater en de bescherming van surfspots. OYESTER doneert een vast bedrag per verkocht blikje.

Klik op de blikjes voor meer informatie of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail