Rogue Ales

Speciaalbier voor kenners en revolutionairs
De brouwerij van Rogue Ales is opgericht in 1988 in Ashland, Oregon. Het café dat ze een jaar later in Newport openen, is nog steeds het hoofdkantoor. De naam zegt het al: Rogue (schurk) is een beetje tegendraads en recalcitrant. Rogue Ales verzet zich als een David tegen gevestigde biermerken, alleen maakt het voor deze David niet uit of de steen Goliath raakt. Alleen het gooien geeft al voldoening genoeg. Vandaar ook hun slogan: Dare, Risk, Dream.

Rogue Ale, Porter en Stout
Elke Rogue Ale, Porter, Stout of Lager heeft een uniek karakter door een innovatieve brouwwijze waarbij geen concessies aan de kwaliteit worden gedaan. Daarom verbouwt Rogue Ales ook haar eigen ingrediënten, waaronder hop, tarwe en Jalapeños, op haar eigen Rogue Farms. Zo wil Rogue Ales Brewery een betekenisvolle leider zijn en blijven binnen de bierwereld. Niet door zo groot te zijn als de industriële brouwers, maar door het goede voorbeeld te geven. En dat doen ze op een geheel eigen en overtuigende wijze.

Rogues volgens Rogue Ales Brewery
Rogues zijn schurken. Rogues nemen risico’s. Rogues offeren persoonlijk gewin en succes op in hun streven naar een hoger doel. Rogues gaan voor de lange termijn. Rogues respecteren diversiteit. Rogues zijn nooit tevreden en gaan niet op hun lauweren rusten. Rogues zijn harde werkers. Rogues treden buiten de gebaande paden. Rogues polijsten ruwe bolsters en koesteren ze. Rogues zijn eerlijk tegen zichzelf en anderen. Rogues zijn rebels. Rogues staan met een voet in de werkelijkheid om het werk gedaan te krijgen maar laten zich desondanks vooral leiden door hun dromen. Daarom zijn wij bij Bier&cO zo blij met Rogue!

Bier met gerookte Jalapeños
Rogue Ales brouwt bieren met uiteenlopende ingrediënten en creatieve namen: Dead Guy Ale (een ale geïnspireerd op de Duitse meibock), Chipotle Ale (een amber ale met gerookte Jalapeños) en Yellow Snow IPA (don’t eat the yellow snow!). Een mooie bierkaart om een divers publiek op haar wenken te bedienen. En een ding staat vast: je proeft direct dat ze hun voortrekkersrol meer dan waarmaken.

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail