Seicha

De spannendste herontdekking in de wereld van thee
Matcha is een Japanse groene thee dat is vermalen tot poeder. Het verschilt van gewone groene thee doordat alle gedeeltes van het theeblad worden gebruikt. Dit natuurlijke product bevat veel antioxidanten, wat het tot een echte superfood maakt. Daarnaast bevat Matcha natuurlijke cafeïne die langzaam wordt opgenomen.

Super tea, super food
Heldergroen, dat is Matcha. Hoe intenser de kleur groen, hoe verfijnder de theepoeder en hoe hoger de kwaliteit van de Matcha. Het is een van de oudste theesoorten in Japan. Slechts enkele tientallen boeren hebben de kennis in huis om het complexe product te maken.

So matcha to do, so little time
Naast dat Matcha thee een ontspannende werking heeft, helpt het je ook beter te concentreren. Eeuwen geleden gebruikten Zen boeddhistische monniken en Samurai krijgers dit al in hun voordeel. Om het volle effect te garanderen gaat er 1.300mg Matcha thee in een fles.

En Seicha dan?
Seicha is het familiebedrijf achter de drankjes, gerund door twee broers. Met Matcha Grapefruit en Matcha Limoen willen zij laten zien dat Matcha thee veel meer is dan alleen thee. De Seicha Matcha drankjes zijn originele drankjes met karakter en een unieke smaakbeleving, zonder toegevoegde smaakstoffen. Perfect voor degenen die op zoek zijn naar iets speciaals!

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er precies onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail