Stëlz

De eerste hard seltzer uit Nederland: bruiswater + alcohol + ongezoet aroma. De hard seltzers van STËLZ bevatten geen suiker, geen koolhydraten, geen gluten en slechts 63 calorieën per 25cl blikje. De oprichters hebben de opkomst van hard seltzer in Amerika van dichtbij meegemaakt. Hun missie is dan ook om hard seltzer aan Europa te geven, maar dan beter. Gedistilleerde alcohol als basis, zonder suikers, koolhydraten of andere toevoegingen.

Het doel is om zo eenvoudig mogelijk te blijven. STËLZ vertaalt dit in de ingrediënten, verpakking en communicatie: puur, helder, simpel met een kleine kick en humor. Want bewuster leven betekent ook bewuster drinken. Daarbij gaat het niet alleen om de hoeveelheid, maar ook de inhoud. Pure smaken komen het best tot hun recht als ze herkenbaar blijven: puur fruit, een bubbel en een kick. “Less” blijkt toch vaak “more”.

STËLZ is verkrijgbaar in vier smaken: Raspberry, Lime, Grapefruit en Mango. Klik op de blikjes voor meer informatie of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail