THRIVE

Door een sporter, voor sporters
In 2019 trainde oprichter Laurens D’Hoore met een aantal vrienden voor een volledige Ironman triatlon in Frankfurt, Duitsland. Ze dronken samen al graag eens een fris bier na de training, maar ideaal was dit niet, gezien alcohol het fysiek herstel na de inspanning verhindert. In plaats daarvan namen ze herstelvoeding, met de juiste mix van proteïnen en koolhydraten. Dus dronken ze recovery shakes, gevolgd door alcoholvrij bier. Geen ideale mix.

Enkele maanden na het succesvol finishen van de Ironman, begon Laurens zich af te vragen of het niet mogelijk is een alcoholvrij bier te ontwikkelen met de functionaliteit van een recovery shake. Een lekker fris bier, dat je lichaam ook de nodige proteïnen en koolhydraten geeft voor herstel na sport.

Universiteit Leuven
Laurens kwam in contact met de KU Leuven – VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie), waar hij een internationaal team van bierontwikkelaars vond die bereid was de dubbele uitdaging aan te gaan: een lekker alcoholvrij bier maken, maar belangrijker, hier ook proteïnen aan toevoegen.

Of dit ook zou lukken, was lange tijd onzeker. Maar na iets meer dan een jaar onderzoek & ontwikkeling was THRIVE geboren.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

Particulier?
Bestel direct Thrive bier bij Dare to Drink Different