Over Bier&cO

Bier&cO is de toonaangevende specialist op het gebied van Craft Brewed Beverages uit binnen- & buitenland. Naast een aantal mooie Nederlandse bieren, importeert Bier&cO bijzondere bieren vanuit de hele wereld en distribueert deze naar horeca, slijters, supermarkten en andere dranken(groot)handels. Voor verschillende biermerken is Bier&cO de exclusieve importeur en distributeur voor Nederland en Europa. Voor deze merken verzorgen zij ook de marketing en sales. Bier&cO heeft naast de vestiging in Groningen nog drie regionaal opererende speciaalbier groothandels, een hoofdvestiging in Amsterdam en een (online) speciaalbier winkel in Rotterdam (www.bierenzo.nl). Binnen Bier&cO heerst een informele, no-nonsense cultuur: afspraak is afspraak, verstand boven regels en lachen moet. Er werken ruim 45 zeer gedreven medewerkers. Bier&cO is onderdeel van Royal Swinkels Family Brewers.

De vestiging in ‘s Hertogenbosch wordt bemand door 2 magazijnmedewerkers/chauffeurs en 1 accountmanager voor de regio Brabant – Gelderland. Wegens gestage groei zoeken we een chauffeur/magazijnmedewerker om dit team te komen versterken.

Functieomschrijving

Als chauffeur/magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, bezorgen en uitleveren van bestellingen. Je zal zowel alleen als met bijrijder bezorgen in de stad ’s Hertogenbosch alsmede de driehoek Nijmegen – Eindhoven – ’s Hertogenbosch. De klantenkring bestaat voornamelijk uit horeca maar ook supermarkten, slijters en enkele groothandels worden door jou bevoorraad.

Het is belangrijk dat je zelfstandig bent, van aanpakken weet maar ook zorgvuldig te werk gaat.

Het betreft een full-time functie.

Functie-eisen

  • In het bezit van Rijbewijs B, bezit van Rijbewijs C is een pré.
  • Interesse in speciaal bier
  • Proactieve werkhouding

Interesse? Stuur een korte motivatie en je CV naar denise.rotgans@bierenco.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.