OVER BIER&CO

Bij Bier&cO houden we ervan om de dingen net wat anders te doen. We zijn niet bang nieuwe wegen te betreden. Vanaf eind jaren tachtig smokkelden we als eersten een lading Belgisch abdijbier voor onze krakersvrienden naar Nederland. Het begin van een groot avontuur. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een van Europa’s grootste importeurs, bouwen we iedere dag aan sterke merken en vormen we hét kenniscentrum van unieke dranken. Met 50 collega’s werken wij in een informele, no-nonsense cultuur: afspraak is afspraak, verstand boven regels en lachen moet. Bier&cO is onderdeel van Royal Swinkels Family Brewers.

WAT GA JE DOEN?

Als Customer Service & Data Specialist ben je een cruciale schakel tussen de interne organisatie, sales en de klant. Enerzijds beheer je alle belangrijke data zoals prijzen, artikelinformatie en klanteninformatie. Je zorgt ervoor dat deze goed in interne en externe systemen worden verwerkt. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant.

 • Je onderhoudt, actualiseert en beheert data in het ERP-systeem. Je zorgt ervoor dat de data in de gekoppelde systemen (GS1, data van en naar de Logistic Service Provider, EDI) up to date is.
 • Daarnaast beheer je de artikelstamgegevens en aanverwante systemen, met als doel interne en externe processen te optimaliseren en foutloos aan te sturen.
 • Als Customer Service & Data Specialist ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg jij in het gehele proces, vanaf het moment van bestellen, voor continuïteit.
 • Je regelt dat klanten de juiste artikelen, op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid ontvangen.
 • Ook ben je verantwoordelijk voor het prijzenbeheer. Je doet een voorstel voor nieuwe prijzen en richt de juiste inkoop en verkoopprijzen in. Dit doe je binnen alle disciplines van Bier&cO: Horeca, Slijters, Groothandels, Retail en Export.


DIT BIEDEN WIJ JOU

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, letterlijk. Daarom ontvang je als nieuwe collega een warm welkom en vertellen we je alles over de historie van de familie en onze organisatie. Daarnaast ontvang je van ons:

 • Een jaarsalaris tussen de €39.910,- en €53.786,- afhankelijk van je kennis en ervaring. Dit is inclusief 8% vakantiegeld én een vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • 43 vakantiedagen en reiskostenvergoeding.
 • Korting op de zorgpremie en een Duurzaam Inzetbaarheidsbudget.
 • Biergeschenken en kortingsboekjes, omdat we je graag kennis laten maken met ons bierportfolio.
 • De kans om je persoonlijk te ontwikkelen via onze Academy, waar je online trainingen en opleidingen kunt volgen.

En ja, op z’n tijd, samen met collega’s, een heerlijk bier proeven uit onze ruime selectie van mooie biermerken hoort er natuurlijk ook bij.

WIE BEN JIJ?

 • Vanwege alle data en de verwerking hiervan is het van belang dat je Excel goed beheerst. Het is een pré als je ervaring hebt met Microsoft Navision of bekend bent met GS1 en EDI-berichten.
 • Jij weet hoe je data het beste organiseert, bewaart en verwerkt in systemen. Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, een sterk analytisch vermogen en bent oplossingsgericht.
 • Als Customer Service & Data Specialist werk je graag samen. Niet alleen met klanten, maar ook met collega’s. Jij opereert goed als schakel tussen mens & systeem.


ZO KUN JIJ SOLLICITEREN

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voel jij je aangesproken door deze vacature? Verras ons dan met jouw motivatie door te solliciteren via de website van Royal Swinkels Family Brewers.

Heb je na het lezen van deze functieomschrijving nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen of appen naar Maxime van Hek (Recruiter) via 06-83006612.