Over Bier&cO

Bij Bier&cO houden we ervan om de dingen net wat anders te doen. We zijn niet bang nieuwe wegen te betreden. Vanaf eind jaren tachtig smokkelden we als eersten een lading Belgisch abdijbier voor onze krakersvrienden naar Nederland. Het begin van een groot avontuur. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een van Europa’s grootste importeurs, bouwen we iedere dag aan sterke merken en vormen we hét kenniscentrum van unieke dranken. Met 50 collega’s werken wij in een informele, no-nonsense cultuur: afspraak is afspraak, verstand boven regels en lachen moet. Bier&cO is onderdeel van Royal Swinkels Family Brewers.

De uitdaging

Het Customer Service team is het dynamische hart van Bier&cO en bestaat uit een mix van Customer Service Medewerkers (Jr. en Sr.), Export en Data management. De plek waar de orders en vragen binnenkomen voor zowel de horeca, groothandels, slijters, retail als alle internationale klanten. Als Manager Customer Service begeleid je jouw team bij het hele proces en om alle klantverwachtingen waar te maken én te overtreffen.

Wat ga je doen?

 • In deze functie ben je de regisseur tussen de klanten, de interne afdelingen en partners.
 • Je stuurt het Customer Service team aan en je overziet het hele proces. Denk aan het proces m.b.t. verkooporders en facturatie tot aan logistiek en export.
 • Samen met je team zorg je dat de orders van de klant worden uitgevoerd conform gemaakte afspraken, zorg je dat voorraden op orde zijn en alle masterdata goed staat vastgelegd.
 • Daarnaast heb je als Manager Customer Service een adviserende rol over wat betreft prijsbeleid/beheer en samenwerkingsovereenkomsten.
 • Het is dus van belang dat je alle processen die lopen begrijpt. Maar ook tijdig signaleert wat nog uitgevoerd moet worden en waar de bottlenecks zitten, om deze samen met het team op te lossen. Naast dat je het team aanstuurt zal je ook zelf meewerken bij complexe situaties.


Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris inclusief een vaste eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantiegeld en max. 15% bonus over je jaarsalaris.
 • 30 vrije dagen en reiskostenvergoeding.
 • Korting op de zorgpremie en sporten bij meer dan 600 sportlocaties in heel Nederland.
 • Biergeschenken en kortingsboekjes, omdat we je graag kennis laten maken met ons bierportfolio.
 • De kans om je persoonlijk te ontwikkelen via onze Academy, waar je online trainingen en opleidingen kunt volgen.

En ja, op zijn tijd, samen met collega’s, heerlijk bier proeven uit onze ruime selectie van mooie biermerken hoort er natuurlijk ook bij.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring binnen een management positie, aangevuld met HBO niveau en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Met jouw gedreven en coachende persoonlijkheid weet je hoe je een team moet aansturen, om de beste resultaten te behalen. Ook onder druk houd jij als Manager Customer Service je hoofd cool en behoud je het overzicht.
 • (Interne) klanten benader je pro-actief om ze nieuwe, servicegerichte oplossingen aan te bieden. Kennis van Microsoft Navision en/of SAP is een pré.


Zo kun jij solliciteren

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voel je je aangesproken door deze vacature? Verras ons dan ben jouw motivatie door te solliciteren via de website van Swinkels Family Brewers.

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen of appen naar Maxime van Hek (Recruiter) via 06-83006612.