Meer omzet met een goede bierkaart, zo doe je dat!

De vraag naar mooie bieren blijft stijgen, tegelijkertijd komen er bijna dagelijks brouwerijen bij. Een goede bierkaart is tegenwoordig dan ook onmisbaar in elk horecabedrijf. Jij als ondernemer wil je gasten natuurlijk zo goed mogelijk helpen. Dit begint met het maken van een weloverwogen selectie uit het enorme bieraanbod. Wij helpen je hier graag bij zodat je meer omzet uit je bierkaart haalt.

Meer bestellen en vaker terugkomen

De bierkeuze is vandaag de dag reuze. Die keuze wordt daarmee niet vanzelf gemakkelijker: sommige gasten zien door de bomen het bos niet meer. Wel zijn ze nieuwsgierig, avontuurlijk en bereid van alles te proberen. Jouw bierkaart kan ervoor zorgen dat gasten graag bij je terugkomen, en vaker bestellen – een goede bierkaart verhoogt jouw omzet en rendement. Genoeg redenen dus om een goede bierkaart te maken.

Waarom samenstellen met Bier&cO?

Bier&cO is de aangewezen partij om jou te helpen die uitgekiende bierkaart te realiseren. Waarom?

 • Meer dan 30 jaar bierervaring;
 • Bijna 10 biersommeliers in huis;
 • Meer dan 250 speciaalbieren op voorraad;
 • Onbegrensde bierkennis, ook van bieren buiten ons assortiment.

De consument verwacht ‘bier met een verhaal’. Niet alleen bieden wij die bieren aan, we kunnen het verhaal voor je vertellen. Met Weihenstephan hebben wij ’s werelds oudste brouwerij in het pakket. Anchor Brewing (de aanstichter van de Amerikaanse bierrevival) en BrewDog (de meest opstandige brouwerij) zijn andere voorbeelden van onze mooie bieren. Maar een bierkaart bevat vaak ook bieren van andere leveranciers. Geen punt: die bieren kunnen wij ook goed beschrijven, daar zijn we tenslotte bierspecialisten voor. Een bierkaart maken is onze dagelijkse kost!

VERBETER JE BIERKAART

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 020 – 480... meer of vul onderstaand formulier in.

Van alle toeleveranciers won Bier&cO het op bierkennis en aanbod. Ze zijn erg gegroeid de afgelopen jaren en niet meer weg te denken uit de bierwereld.

Johan Schmit, Café Olivier

Bierkaart maken

Een bierkaart indelen kan op veel verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan:

 • (geografische) herkomst;
 • bierstijl of biertype;
 • serveerwijze;
 • verpakking;
 • alcoholgehalte;
 • intensiteit;
 • kleur- of smaakovereenkomst.

In het beste geval maak je ook nog een koppeling met je eetkaart: dat nodigt uit tot nog meer genieten in jouw zaak, en dus een hogere kassa-aanslag. Een goede bierkaart combineert dit alles, helder en overzichtelijk.


Plan een bierkaart consult in met een bierspecialist!

Wil jij een goede bierkaart in jouw bedrijf? Of wil je dat onze bierambassadeur Rick Kempen eens kijkt naar jouw huidige bierkaart en daar feedback op geeft? Vul onderstaand formulier in en Rick neemt binnen drie werkdagen contact met je op. Zo kunnen we samenwerken om je gasten het optimaal naar de zin te maken.

Het was de leukste en meest zintuigprikkelende geschiedenisles ooit! Bier&cO bood, via Rick Kempen, educatieve binding om kennis met passie over te brengen. Dat hielp ons bier goed te begrijpen, combineren en verkopen.

Gavan Goossen, Cannibale Royale

VERBETER JE BIERKAART

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 020 – 480... meer of vul onderstaand formulier in.