Customer Service Medewerker

Wij zoeken per direct een Customer Service Medewerker! In deze uitdagende functie ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten en houd je je onder andere bezig met het aannemen en het verwerken van orders en telefonische verkoop. Ben jij klant- en verkoopgericht en heb je affiniteit met onze producten? Dan zoeken we jou! Bekijk hier de volledige vacature.

Talentvolle Field Sales Manager

Wij zijn per direct op zoek naar een full-time Field Sales Manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de landelijke verkoopdoelstellingen. Klik hier voor de volledige vacature.

Stagiair Content Marketing

Zit jij altijd vol goede ideeën, heb jij een uitstekend gevoel voor beeld en taal en wil je deze skills toepassen op prachtige biermerken? Dan hebben wij de ideale stageplek voor je! Bekijk hier de volledige vacature.

Start per september 2018

Stagiair Finance

Ben jij een financieel talent? Houd je van cijfertjes en en heb je altijd alles netjes geordend? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk hier de volledige vacature.

Start per september 2018

Stagiair Customer Service

Als stagiair Customer Service bied je ondersteuning aan de afdeling en voer je een opdracht uit voor het in kaart brengen van het proces van de verkoopbonussen. Lijkt dit je wat? Klik hier voor de volledige vacature.

Start per september 2018

Stagiair Marketing

Volg jij een commerciële opleiding, ben je gedreven en wil je stage lopen op de marketingafdeling van het leukste bierbedrijf van Nederland? Bekijk hier de volledige vacature.

Start per september 2018

Stagiair Supply Chain

Als stagiair op de afdeling logistiek help je o.a. bij het organiseren van transporten, het managen van de juiste binnenkomst data en het uitzoeken van voorraadverschillen. Ben jij die analytische en energieke stagiair die we zoeken? Klik hier voor de volledige vacature.

Start per september 2018

COMMERCIEEL TALENT? OPEN SOLLICITATIE?

Bier&cO is altijd geïnteresseerd in buitengewoon commercieel talent om ons enthousiaste team te versterken. Solliciteer vandaag!

Heb je geen passende vacature gevonden en heb je kennis of ervaring waar wij niet omheen kunnen? Stuur dan een open sollicitatie.