Customer Service Medewerker

Wij zoeken per direct versterking op onze Customer Service afdeling. In deze uitdagende functie ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten en houd je je o.a. bezig met het aannemen en verwerken van orders en telefonische verkoop. Ben jij klant- en verkoopgericht en heb je affiniteit met onze producten? Bekijk hier de volledige vacature.

Stagiair Supply Chain

Als stagiair op de afdeling logistiek help je o.a. bij het organiseren van transporten, het managen van de juiste binnenkomst data en het uitzoeken van voorraadverschillen. Ben jij die analytische en energieke stagiair die we zoeken? Klik hier voor de volledige vacature.

Start per februari 2020

Stagiair Customer Service

Als stagiair Customer Service bied je ondersteuning aan de afdeling en voer je een opdracht uit met betrekking tot de recente overname van Swinkels Family Brewers van Bier&cO. Interesse? Klik hier voor de volledige vacature.

Start per februari 2020

Stagiair Finance

Ben jij een financieel talent? Houd je van cijfertjes en heb je altijd alles netjes geordend? Dan zijn we op zoek naar jou! Bekijk hier de volledige vacature.

Start per februari 2020

Stagiair Horeca & Event Marketing

Volg jij een commerciële opleiding, ben je gedreven en wil je stage lopen op de marketingafdeling van het leukste bierbedrijf van Europa? Bekijk hier de volledige vacature.

Start per februari 2020

Stagiair Retail Marketing

Als retail marketing stagiair houd jij je o.a. bezig met het maken van assortimentsvoorstellen, de ontwikkeling van geschenkverpakkingen, displays en andere verkoopinstrumenten en de coördinatie van retail evenementen. Interesse? Klik hier voor de volledige vacature.

Start per februari 2020

Stagiair Content Marketing

Zit jij altijd vol goede ideeën, heb jij een uitstekend gevoel voor beeld en taal en wil je deze skills toepassen op prachtige biermerken? Dan hebben wij de ideale stageplek voor je! Bekijk hier de volledige vacature.

Start per februari 2020

Stagiair Projectcoördinator Geniet & Geef

Ben jij een duizendpoot met affiniteit voor communicatie en projectmanagement en draag jij de stichting KiKa Kinderen Kankervrij een warm hart toe? Voor de jaarlijkse fundraiser Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel, zoeken wij een gedreven projectcoördinator die de communicatie en acties in goede banen zal leiden. Bekijk hier de volledige vacature.

Start per medio april 2020

COMMERCIEEL TALENT? OPEN SOLLICITATIE?

Bier&cO is altijd geïnteresseerd in buitengewoon commercieel talent om ons enthousiaste team te versterken. Solliciteer vandaag!

Heb je geen passende vacature gevonden en heb je kennis of ervaring waar wij niet omheen kunnen? Stuur dan een open sollicitatie.