Cucumis

Cucumis aus Hamburg
The Sophisticated Cucumber van Cucumis is de eerste Duitse komkommerfrisdrank, gebotteld in een van ’s werelds duurzaamste productiefaciliteiten gelegen in het hippe Hamburg. Het drankje met 5% komkommerconcentraat is verrijkt met de hoogste kwaliteit mineraalwater en volledig ‘vegan’. Gezoet met fructose en met een hint van basilicum is deze nieuwe frisdrank volgens de Duitse culinaire site Lecker.de ‘Ein richtiger V.I.P.’, oftewel een Very Important Product.

Familie-uitbreiding
Inmiddels is de Cucumis familie uitgebreid met een even lieftallig als welopgevoed zusje: Cucumis Sophisticated Lavender. Met hoogwaardig water uit de Auberg-bron en natuurlijk Lavendel-Bergamot extract is ook deze lichte dorstlesser 100% vegan-proof. En net als haar grote broer ziet ook zusterlief er adembenemend mooi uit én is bovendien bijzonder sophisticated. Maar dat spreekt voor zich.

Ook Michelin restaurants gaan aan de Cucumis
De frisdranken van Cucumis veroveren in sneltreinvaart culinair Europa en zijn inmiddels in 25 Michelin-restaurants verkrijgbaar. Dat heeft waarschijnlijk alles te maken met het feit dat deze Duitse frisdrank sinds de oprichting in juli 2014 grossiert in de prijzen: Golden Label Award 2016, Gold Medaille Prodexpo Moskou 2016, Zukunftspreis Kategorie ‘Trendsetter’ Internorga 2016, Kulinarischer Botschafter Niedersachsen 2016, Top 5 Filler Design Mixology 2016 en wederom de Gold Medaille Prodexpo Moskou 2017.

Komkommertijd
Komkommer en basilicum zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit hippe bars en zijn onmisbaar bij het shaken van bekende cocktails als ‘Moscow Mule’ en ‘Basil Smash’. Daarom leent The Sophisticated Cucumber met een hint basilicum zich ook uitstekend als mixdrankje voor de veeleisende cocktaildrinker. Bovendien is het geen schande om met zo’n flesje in je hand betrapt te worden, het ziet er zonder meer goed uit. Zo passen The Sophisticated Cucumber en zijn zusje qua smaak en uitstraling perfect in de vooruitstrevende horecazaak.

Iets nieuws onder de zon
Met de frisdranken van Cucumis bied je je gasten echt iets nieuws onder de zon dat het proberen meer dan waard is. Broer en zus vormen een originele uitbreiding van je vaste frisdrankassortiment.

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er precies onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

Particulier?
Bestel direct Cucumis bij Dare to Drink Different