Thornbridge
Brewery

We enjoy making beers
In 2005 verlaat de eerste lading Thornbridge bier de poorten van de in Thornbridge Hall gevestigde ’10-barrel brewery’. Na dit eerste, volgens traditioneel recept maar met een moderne twist gebrouwen bier, zullen er nog vele brouwsels volgen. Stuk voor stuk bijzondere speciaalbieren door de onbedwingbare innovatiedrang van de brouwers en het gebruik van bijzondere mouten en verschillende hopsoorten.

Geliefd Engels speciaalbier
Thornbridge Brewery wordt al snel bedolven onder de prijzen (meer dan 350 medailles, bekers, kransen en ander edelmetaal) en de vraag explodeert. Daarom opent Thornbridge al na 4 jaar een tweede brouwerij en bottellijn in Bakewell: brouwerij Riverside. Met deze nieuwe brouwerij kan ook het aantal soorten speciaalbier dat de brouwerij aanbiedt, worden uitgebreid.

Ambachtelijke én innovatieve brouwtechnieken
In de oorspronkelijke Thornbridge brouwerij in Hall brouwt men voornamelijk via het traditionele ’infusion mash ale system’. De brouwsels staan in het teken van experimenteren, lagering op vaten en het creëren van premium gebottelde speciaalbieren. In de nieuwe Riverside brouwerij staan innovatie en het realiseren van perfectie en een continue kwaliteit door techniek centraal. Zo vullen de brouwerijen elkaar mooi aan.

Onmisbaar voor de Engelse pub
Van de Thornbridge bieren kozen wij een selectie die in geen enkele Engelse pub mag ontbreken. Maar ook gasten van goedgesorteerde speciaalbiercafés zullen er zeker blij mee zijn.

Klik op de bieren voor meer informatie of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

Particulier?
Bestel direct Thornbridge bier bij Dare to Drink Different