Thornbridge
Brewery

We enjoy making beers
In 2005 verlaat de eerste lading Thornbridge bier de poorten van de in Thornbridge Hall gevestigde ’10-barrel brewery’. Na dit eerste, volgens traditioneel recept maar met een moderne twist gebrouwen bier, zullen er nog vele brouwsels volgen. Stuk voor stuk bijzondere speciaalbieren door de onbedwingbare innovatiedrang van de brouwers en het gebruik van bijzondere mouten en verschillende hopsoorten.

Geliefd Engels speciaalbier
Thornbridge Brewery wordt al snel bedolven onder de prijzen (meer dan 350 medailles, bekers, kransen en ander edelmetaal) en de vraag explodeert. Daarom opent Thornbridge al na 4 jaar een tweede brouwerij en bottellijn in Bakewell: brouwerij Riverside. Met deze nieuwe brouwerij kan ook het aantal soorten speciaalbier dat de brouwerij aanbiedt, worden uitgebreid.

Ambachtelijke én innovatieve brouwtechnieken
In de oorspronkelijke Thornbridge brouwerij in Hall brouwt men voornamelijk via het traditionele ’infusion mash ale system’. De brouwsels staan in het teken van experimenteren, lagering op vaten en het creëren van premium gebottelde speciaalbieren. In de nieuwe Riverside brouwerij staan innovatie en het realiseren van perfectie en een continue kwaliteit door techniek centraal. Zo vullen de brouwerijen elkaar mooi aan.

Engels bierassortiment
Vanaf het allereerste begin omarmt Thornbridge innovatie, passie en kennis in alle geledingen van het bedrijf. Deze drie pijlers vormen de basis van de cultuur en de dagelijkse bedrijfsvoering van de brouwerij. Wil je weten wat dat oplevert? Ga dan eens langs bij de Thornbridge pub in ’s-Hertogenbosch, waar je alle bieren van de brouwerij kunt proeven. Het bier vloeit er rijkelijk uit 22 (!) vaste tappunten.

Special attention
Speciale aandacht verdient de Thornbridge Bracia, een intens donker bier met een mokkakleurige schuimkraag dat maar 4 keer per jaar in beperkte oplage wordt gebrouwen. Met een geweldig aroma met geuren van melkchocolade, roodfruit, geroosterde tonen, iets aards, wat kruidigheid en een zoet vleugje honing, heeft dit bier een zacht maar vol mondgevoel. Een echt uniek bier waar je snel bij moet zijn want op=op.

Onmisbaar voor de Engelse pub
Van de Thornbridge bieren kozen wij een selectie die in geen enkele Engelse pub mag ontbreken. Maar ook gasten van goedgesorteerde speciaalbiercafés zullen er zeker blij mee zijn.

Klik op de bieren voor meer informatie of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail