YAYA Kombucha

Tom en Charlotte begonnen in 2013 met het maken van hun eigen kombucha vanuit hun huis in Amsterdam. Hier werd batch na batch gefermenteerd en geoptimaliseerd. In 2015 besloten Tom en Charlotte om te starten met het commercieel brouwen van kombucha. De logeerkamer werd vrijgemaakt voor een thuisbrouwerij. Hier begon het onderzoek en de smaakontwikkeling van YAYA Kombucha. Vele proeverijen later was de feedback binnen, mensen waren gek op kombucha.

YAYA Kombucha werd officieel opgericht eind 2016, met maar één doel en dat is de lekkerste kombucha van Europa maken. Tom: “We wilden iets maken dat uniek is in smaak, verfrissend en met de perfecte zoet-zuur balans.” YAYA Kombucha is een authentiek gebrouwen product, gemaakt met 100% biologische en echte ingrediënten zoals losse theebladeren en koudgeperste sappen. Het team is toegewijd om de beste ingrediënten te sourcen, zoals biologische yuzu sap uit Japan en interessante nieuwe hopsoorten.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail