Verhoog je omzet met food pairing

Bier en eten: lang leken we ons te beperken tot een pilsje bij de Chinees of bij een plakje leverworst. Niets mis mee, maar er kan zoveel meer. Het is niet veel anders dan bij wijn: je kunt werkelijk alle gerechten met bier combineren, en elk bier leent zich voor een food pairing. Toch blijkt de drempel hoog, en worstelen veel ondernemers met de vraag hoe passende combinaties te maken met bier en gerechten. Vrees niet: food pairing met bier is niet alleen leuk om te ontdekken, je krijgt er gemakkelijk hulp bij van experts. Van ons, het team van Bier&cO biersommeliers dus!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 020 – 480... meer of vul onderstaand formulier in.

Van haute cuisine tot gestampte pot

Food pairing is mogelijk op alle niveaus, letterlijk van een driesterrenrestaurant tot en met de daghap in de bruine kroeg. Zo is een rake boerenkool stamppot een genot als je er een bockbier of dubbel bij drinkt. Net zo’n genot als makreel ceviche met Belgisch witbier, of mosselen met bier. Je kijkt naar de intensiteit en de smaakkarakteristieken van het gerecht en zoekt daar een passende drank bij: zo simpel werkt food pairing. En iedereen kan proeven, dus iedereen kan passende combinaties maken!

Wat levert het op?

Dit levert food pairing je op als ondernemer:

  • Food pairing helpt je jouw zaak te onderscheiden van de concullega‘s;
  • Je gasten zijn aangenaam verrast en komen terug om meer te genieten;
  • Je rendement blijft gezond, en kan er alleen maar gezonder door worden;
  • Food pairing met bier creëert meer genietmomenten van ’s werelds populairste drank;
  • Gerechten met bier zijn gespreksstof en zorgen voor mond-op-mond reclame door tevreden gasten;

Hulp bij combinaties maken

Wij snappen best dat niet iedereen meteen vol vertrouwen aan de gang gaat met gerechten met bier. Het lijkt zo ingewikkeld – maar dat is het niet. Wil je op weg geholpen worden, vraag dan hulp via onderstaand formulier aan onze getrainde biersommeliers. Deel van hun opleiding is het maken van passende combinaties van gerechten met bier. Ons team van biersommeliers kijkt, als hun hulp wordt ingeroepen, zelfs nog verder dan hun eigen neus lang is: ze beperken zich niet tot alleen die bieren die Bier&cO levert. Tenslotte past elk bier bij een gerecht, en je hebt je assortiment al met zorg samengesteld.

Geïnspireerd geraakt, en wil je op weg geholpen worden? Vul het formulier in voor een afspraak met een van onze biersommeliers. Zo kunnen we samen de beste bier & food combinaties maken om je gasten het optimaal naar de zin te maken.

MAAK EEN AFSPRAAK EN VERHOOG JE OMZET

Het was de leukste en meest zintuigprikkelende geschiedenisles ooit! Bier&cO bood, via Rick Kempen, educatieve binding om kennis met passie over te brengen. Dat hielp ons bier goed te begrijpen, combineren en verkopen.

Gavan Goossen, Cannibale Royale

VERHOOG JE OMZET MET FOOD PAIRING

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 020 – 480... meer of vul onderstaand formulier in.