BRLO

In 2014 kwamen studievrienden Katharina en Christian erachter dat ze een passie deelden voor craft beer. Op een gezellige avond, een paar bier verder, besloten ze om te kijken hoe ver ze konden komen met het brouwen van hun eigen bier. Een aantal weken later ontmoetten ze brouwmeester Michael en dit was het begin van BRLO.

BRLO brouwerij
‘BRLO’ is de oud-Slavische naam voor Berlijn. Er zijn wel duizenden manieren om ‘BRLO’ uit te spreken en daarom hebben ze besloten dat iedereen zelf mag bepalen hoe je het uitspreekt. Na een aantal jaren van ‘gipsy brewing’ startten ze in oktober 2016 een eigen brouwerij, in een innovatieve zeecontainer-structuur. Vanuit 38 zeecontainers in hartje Berlijn worden de bieren van BRLO gebrouwen.

Bier mit Berlin
BRLO eert haar Duitse afkomst door klassieke bierstijlen te maken, maar wel met een eigen twist. De bieren worden in kleine batches gebrouwen met de beste lokale ingrediënten. Dit biedt een hoge diversiteit, kwaliteit en exclusiviteit. Elk bier krijgt voldoende tijd om te rijpen en zijn unieke aroma’s te kunnen ontwikkelen. Door het creatieve vakmanschap van BRLO ervaar je de spirit van Berlijn in de ambachtelijke craft bieren.

Duurzaamheid
De brouwers van BRLO zijn trouw aan het niet-filteren van de brouwsels. Hierdoor blijven de belangrijke smaak- en voedingsstoffen behouden. Daarnaast hecht BRLO veel waarde aan duurzaamheid. Dit begint met de selectie van grondstoffen en brouwpartners, en loopt door tot de regionale gemeenschapsprojecten die ze financieel ondersteunen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

Particulier?
Bestel direct BRLO bier bij Dare to Drink Different