Café beginnen

Maak je droom waar en ga een café beginnen

Veel mensen denken erover om een café te beginnen. Een café is de plek om mensen te ontmoeten, te eten, te praten en vaak wordt een café een echt tweede thuis. Het is een plek waar je het goede leven viert, in goed gezelschap.

Veel mensen dromen ervan om zelf een café te beginnen. Het is belangrijk je dan te onderscheiden van de rest. Om een succesvolle onderneming op te starten is een duidelijke positionering van belang en moet je kijken naar je eigen Unique Selling Points (USP). Bier&cO helpt startende ondernemers waar nodig. We kunnen samen kijken naar een unieke bierkaart met verschillende speciaalbieren. Dit kunnen we naadloos laten aansluiten op de wensen en behoeften van jouw bezoekers.

Met speciaalbieren is het mogelijk je te onderscheiden van anderen

In vrijwel alle horecagelegenheden wordt bier geschonken. Wanneer je een eigen café gaat starten, moet je nadenken welke bieren je gaat schenken. De vraag naar speciaalbieren stijgt. Je kunt met een bijzonder assortiment bieren een uniek concept uitwerken waarmee je onderscheidend bent van de rest. Bier&cO is dé specialist in de markt. Wij helpen graag met het uitwerken van een mooi en innovatief concept. De bestelmogelijkheden van biersoorten en merken zijn oneindig. Als betrouwbare leverancier en bierkenner denken wij graag met je mee over een uniek assortiment zodat het succes van jouw eigen café op dat punt verzekerd is.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.

phone BEL ONS: 020 480... meer 2015
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

 

Category: Overig
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply