Gloednieuw kennis-event voor horecaondernemers

In samenwerking met Misset Horeca organiseren wij op maandag 9 september 2019 de Dag van het Bier in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Dit gloednieuwe kennis-event brengt horecaondernemers samen om hen verder te helpen met bier in hun zaak. Van caféhouders, tot restaurateurs, van hotelmanagers tot bedrijfsleiders. Voor iedereen die meer met bier wil doen of er meer over wil weten. Experts, biersommeliers en trainers nemen deze dag een enorme diversiteit aan workshops voor hun rekening. 

Redacteur Michael Simon van Misset Horeca: ‘De populariteit van bier in de horeca zorgt voor de nog altijd groeiende vraag naar kennis, informatie, tips en adviezen over bier. Op diverse gebieden. Daaruit is vorig jaar het idee van de Dag van het Bier bij ons ontstaan. Daarmee zijn we de markt in gegaan en zijn onze ideeën verder vormgegeven in gesprekken met onder meer de huidige partners Bier&cO en Royal Swinkels Family Brewers.’

De Dag van het Bier is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden in alle segmenten van de horeca. Deelnemers kunnen vijf sessies kiezen uit veertien verschillende opties. Al deze workshops duren drie kwartier en worden gegeven door biersommeliers, trainers en experts. Zij hebben allemaal de afgelopen jaren hun sporen verdient in de bierwereld en zullen hun kennis in diverse workshops delen met deelnemers aan de Dag van het Bier.

Alle sessies

  • Hoe organiseer je zelf een bierproeverij – Rick Kempen
  • Bierterminologie: duiding voor gast en medewerker – Jet van de Griendt
  • Bier & Foodparing – Arvid Bergström
  • Scoren met No & Low – Ivo Thijssen
  • Ruiken, zien proeven: leren en overbrengen – Yu Mey Kwee
  • Trends en ontwikkelingen – Alain Schepers
  • Meerwaarde van een biersommelier – Pepijn van der Waa
  • Tips om meer uit je bierassortiment te halen – Thomas Wijns
  • Het belang van een goede bierkaart – Rick Kempen
  • Perfect serve: tappen en uitschenken – Franck Evers
  • Van bierbehoefte naar bieradvies – Laurens Raven
  • Vertaal Bierkennis naar de gast – Bas Schampers
  • Bierbehandeling, bewaren en bewaken – van Duijnen
  • Automatisering & bierverkoop – Eijsink

Aanmelden
Naast diverse kennissessies is er ook een plenair gedeelte, pauzes en een afsluitende borrel. Inschrijven voor De Dag van het Bier kan vanaf nu. Meer informatie is te vinden op www.dagvanhetbier.com.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply