BEAR CIDER

Cider van eigen bodem
Bij Bear Cider vinden ze dat er in ons appelland ook een echt lekkere cider van eigen bodem gedronken moet kunnen worden. Want waar iedere zichzelf respecterende Engelse pub naast grote emmers schuimloos, lauw bier ook een frisse cider schenkt, is het in Nederland zoeken naar een lekkere doordrinkbare cider. Daarom begonnen de oprichters van Bear Cider op landgoed Beerze in Overijssel appels te plukken en cider te maken.

Cider van een mix van minstens zeven appelrassen
Bear Cider is een natuurproduct, gemaakt van appelsap van zorgvuldig geselecteerde appels en natuurlijke gisten. Na de pluk in het najaar worden de appels eerst geperst, vervolgens vergist en gerijpt, tot slot worden ze in het voorjaar geblend en gebotteld. De uiterst prettige smaak ontstaat door een uitgebalanceerde mix van appelrassen: zowel zuur, zoet als bitter.

De smaak van zomer, verse appel, hooi, citrus en hars
Naast dat het heel erg lekker is, bevat Bear Cider ook nog eens relatief weinig calorieën en is het van nature glutenvrij. Een perfect alternatief dus voor mensen die vanwege een glutenallergie geen bier mogen drinken. De originele Bear Cider, gemaakt van ten minste zeven appelrassen, is bekroond met veel prijzen. Het is een lekker zomers drankje met de smaak van verse appel, hooi, citrus en hars.

De twee ciders van Bear Cider

  • Bear Cider Original: Een frisse, koolzuurhoudende cider met wat bitter, zoet en zuur in de goede zin van het woord. Gemaakt van versgeperste appelsap van tenminste zeven verschillende appelrassen. In 2015 én 2016 uitgeroepen tot beste product op het belangrijkste Europese cider concours in Frankfurt, winnaar van de derde prijs in Spanje (Gijon) en door de Volkskrant getest als beste en lekkerste Nederlandse cider. Do we need to say more?
  • Bear Cider Dry Hopped: Een perfecte cross-over tussen sprankelende appelcider en bier. Door de toevoeging van Mosaïc hop heeft deze cider een mooie, frisse hoppige smaak. Doet denken aan een IPA, maar dan wat lichter.

Klik op de flesjes als je wilt weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wilt bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

Particulier?

Bestel direct Bear Cider bij Dare to Drink Different.