DAVO Bieren

In 2012 richtten de vier vrienden Jos, Marijn, Arnoud en Frits uit Deventer DAVO Bieren op. De naam DAVO is afgeleid van de krijgsheer Davo die de monnik Lebuïnus begeleide bij de stichting van Deventer in het jaar 768. Met behulp van crowdfunding verbouwden de vier vrienden een oud industrieel pand tot stadsbrouwerij met proeflokaal. Sinds de opening in 2016 is dit dé bierspot van Deventer, waar je terecht kunt voor de lekkerste bieren met misschien wel de beste burgers van de stad.

Bij DAVO Bieren doen ze het geheel op hun eigen manier. Compromisloos, creatief, zonder gezeur en met een eigen kijk op bier. En over smaak? Daar valt wel degelijk over te twisten. Die eigenzinnigheid, die proef je duidelijk terug in de DAVO bieren. De mannen zijn grenzeloos nieuwsgierig en voortdurend op zoek naar nieuwe smaken en technieken om bierliefhebbers te verrassen. Duurzaam, eerlijk en gedreven.

De bieren zijn stuk voor stuk gebrouwen volgens het principe van de ‘3-pint-rule’: een regel die ervoor zorgt dat je na drie bieren nog steeds zin hebt in een slok. Proef het zelf en vind er ook wat van!

Uit het gevarieerde aanbod hebben wij de Surf Ale (American Wheat Ale), Darkness (Stout), Indie IPA, Road Trip (Tripel), Surf Pro (Low Alcohol American Wheat Ale), Weizenbock en St. Dmitri Ivanovitsj Donskoj (ook wel The Don genoemd) toegevoegd aan ons assortiment.

Klik op de flesjes als je wil weten wat er onder de kroonkurk zit of als je wil bestellen.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail