Ontdek de mooiste bieren op de Horecava!

Nog een aantal nachtjes slapen en we openen de deuren van RAI voor Horecava 2019. Dit jaar staan wij met onze brouwers en hun mooie bieren in hal 10 aan de “langste bierbar van Europa”. Je vindt ons daar van maandag 7 t/m donderdag 10 januari – en natuurlijk is er meer dan bier, je vindt er ook craft soda’s en smakelijke cider. Craft brewed beverages kortom – do you dare to drink different?

ACHT REDENEN OM BIER&CO TE BEZOEKEN OP DE HORECAVA

  1. Je kunt tientallen bieren proeven van nationaal en internationaal toonaangevende brouwerijen.
  2. Vrijwel elke brouwerij heeft, naast bier, ook een brouwer of vertegenwoordiger op de stand. Zo kun je de mensen achter deze mooie dranken ontmoeten!
  3. Naast bier hebben we ook smaakrijke, verrassende en verfrissende ciders en soda’s om te proeven.
  4. Onze Bier Ambassadeur Rick Kempen houdt spreekuur en geeft advies over het optimaliseren van je bierkaart en cross selling met bier.
  5. We hebben een koelkast die geheel gevuld is met geweldige bieren in blik. Bier, beter in blik – ervaar het zelf.
  6. Al onze regionale Bier Specialisten zijn aanwezig om je met raad en daad terzijde te staan.
  7. Altijd al eens willen weten hoe je het perfecte biertje tapt? We leren het je graag ter plekke – en dan proeven we lekker met je mee.
  8. Wie het Rijksmuseum bezoekt loopt zeker langs bij De Nachtwacht. En wie de Horecava bezoekt loopt zeker langs bij Bier&cO.

TIEN BIERSTIJLEN DIE JE ZEKER KUNT PROEVEN AAN ONZE BAR

  1. Hefeweizen. Letterlijk vertaald betekent dit ‘tarwebier met gist’. Hefe is namelijk het Duitse woord voor gist, en Weizen betekent tarwe.
  2. IPA (ook: Iepaa, of India Pale Ale). Nog steeds de ‘hotste’ bierstijl van het moment. Kom je eigen ‘hopshot’ halen!
  3. Vienna Lager. De voorloper van het overbekende pils, met net iets meer smaak en karakter.
  4. Pilsener. Geen bar zonder goede pils, en dus brengen wij er een paar!
  5. Cider. Hoezo, geen bier? Klopt: is van appels gemaakt, maar wordt beleefd als een bier.
  6. Gerstewijn. Wijn, gemaakt van gerst, het bestaat en is vreselijk lekker.
  7. Saison. Strak, droog, lichtbitter en verschrikkelijk verfrissend. #Toppertje
  8. Sour Ale. Of het nu geuze, gose, Berliner Weisse of ander funky stuff is: cool!
  9. Tripel. Een klassieker, voluptueus, rijk en complex. Genieten met de grote ‘g’.
  10. Porter. Donkerbruin, bitterzoet, vaak met een mild chocoladekarakter. #GottaLoveIt