Arrogant Bastard Ale en Raging Bitch geven de presidentsverkiezingen mooi weer

Vandaag vinden de Amerikaanse verkiezingen plaats. De hele wereld kijkt mee naar de verhitte strijd tussen Clinton en Trump. Nog nooit was het land zo verdeeld als dat het nu is en als het allemaal niet een heel erg ernstige en serieuze zaak zou zijn, zou het geheel niet misstaan in het theater onder de noemer cabaret.

Met het  ‘grab-her-by-the-pussy’ schandaal van Trump en de hele email-heisa van mevrouw Clinton lijkt het alle kanten op te kunnen gaan. Om het geheel wat luchtiger te maken hebben we in ons assortiment gekeken en vonden we twee Amerikaanse bieren die de verkiezingsstrijd perfect weergeven.

Arrogant Bastard Ale – Stone Brewing 

Arrogant Bastard Ale is een intens bier met aroma’s van mout, hop en citrus. Bij de eerste slok vindt een ware smaakexplosie plaats waarin mout de boventoon voert en die wordt gevolgd door citrus en een mooie hopbitterheid.
fe08b81e-9343-480f-af75-0f631023644e

Raging Bitch – Flying Dog

Dan de Raging Bitch van Flying Dog. Deze IPA gebrouwen met Belgisch gist is een mooi voorbeeld van hoe een IPA hoort te zijn. Complexe aroma’s van hop en mout en met tonen van tropisch fruit, citrus en de gist die het net dat beetje extra geeft. Heerlijk! 18086

Wij laten in het midden welk bier bij de beste kandidaat past. Het zijn simpelweg twee bijzonder mooie bieren die ideaal passen in deze verhitte strijd. Geniet ervan!

Cheers.