Berichtgeving omtrent coronavirus

Beste relatie,

De wereld staat op z’n kop door het coronavirus. De impact wordt met de dag groter. Vanaf nu moeten we alles op alles zetten om deze crisis in Nederland te beteugelen. Deze crisis raakt ons immers allemaal. De maatregelen vanuit Den Haag zijn rigoureus, maar nodig om het virus zo snel mogelijk in te dammen. De enige manier waarop we dit kunnen bereiken, is samen. Als bedrijf staan we sterk en voelen we het als onze plicht om onze partners en relaties te ondersteunen. Ons uitgangspunt is het volgen van de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast vraagt deze uitzonderlijke situatie om aanpassings- en oplossingsvermogen. Daar hebben we elkaar bij nodig. We zijn er van overtuigd dat we samen oplossingen kunnen vinden.

We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt op dit moment. Voor maatregelen vanuit de overheid verwijzen we je door naar de website van de Rijksoverheid en RIVM. Denk dan aan het aanvragen van werktijdverkorting, krediet verhogen bij je bank of uitstel aanvragen van aanslagen van de Belastingdienst. Wij steunen Koninklijke Horeca Nederland in het opzetten van een door de overheid gefinancierd noodfonds. Hieronder een aantal specifieke antwoorden op mogelijke vragen.

Leveringen en bestellingen
Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te spreken. We inventariseren of je de geplaatste order nog wil laten uitleveren of wil annuleren. Heb je vragen rondom reeds afgeleverde of toekomstige bestellingen neem dan contact op met je contactpersoon voor leveringen.

Een crisis als deze hebben wij als bedrijf niet eerder meegemaakt. We willen je een hart onder de riem steken. Met elkaar nemen we onze verantwoordelijkheid. Wij zijn op elk moment bereikbaar voor al je vragen en zorgen.

Zorgen die je als ondernemer hebt, zijn reëler dan ooit. Daarin voelen we met je mee. Het allerbelangrijkste blijft ieders gezondheid en daar geven we nu met z’n allen prioriteit aan. We wensen je veel sterkte en kracht toe.

Mocht je verdere vragen hebben, neem contact op met je bierspecialist die te allen tijde bereikbaar is of onze Customer Service via 0204802015, cs@bierenco.nl of WhatsApp 0614718734.

Graag tot snel in goede gezondheid!

Hartelijke groet,
Team Bier&cO