Drie heerlijke bier & foodcombinaties voor Valentijnsdag

Waar zouden we zijn zonder de liefde! Nee, vrees niet – dit is een retorische vraag. Geniet van de liefde, geniet van elkaar – en verras elkaar met een originele liefdesbetuiging. Hier onze tips om je Valentijnsdag onvergetelijk te maken – ze draaien natuurlijk om bier en lekker eten, want de liefde gaat nog altijd door de maag, of je nu vrouw of man bent.

Geen Valentijn is hetzelfde en uiteraard houden wij daar rekening mee met onze tips. Voor het gemak delen we de Valentijn op in drie types en voor elk type hebben wij dé gouden combinatie om je geliefde mee te verrassen. Succes verzekerd!

1) De spontane Valentijn zorgt ervoor dat de geliefde niets verwacht en duikt plots op – desnoods op het werk – met een schaal vol toastjes met gerookte zalm, dille en room waarbij een fles Saison Dupont wordt geschonken.

2) De goed voorbereide Valentijn heeft de tafel netjes en romantisch gedekt (dus mét kaarsen en bestek) en bewaart het lekkerst voor het laatst: chocolate cookies (natuurlijk (met veel liefde) zelfgemaakt) en een blik Kees Export Porter.

3) De op-het-nippertje Valentijn duikt ‘spontaan’ op met een pizza, desnoods al in punten gesneden – en wat flessen Brooklyn Lager. Past bij elke pizza, en het gaat boven alles om de liefde -toch?

Welke Valentijn je ook bent, met deze tips kom je uitstekend voor de dag morgen. Proost op de liefde!