Top 30 meest belangrijke mensen in het bierlandschap

Bier! Magazine, het onafhankelijke consumentenblad over speciaalbier, heeft in de laatste uitgave van dit jaar een top 30 samengesteld van mensen die in 2016 het verschil in het bierlandschap hebben gemaakt.

screen-shot-2016-12-13-at-13-02-46De lijst is samengesteld door een panel bestaande uit redacteuren van Bier! Magazine. In de top vier staat niemand minder dan onze eigen Gaius Voûte, Algemeen Directeur van Bier&cO. “Als exclusief importeur van gerenommeerde merken uit alle delen van de wereld en als exporteur van verschillende Nederlandse (craft)biermerken is Bier&cO uitgegroeid tot een ware ambassadeur van speciaalbier. Voûte verdient daarvoor alle credits en heeft er met zijn mensen mede voor gezorgd dat er in 2016 een groter assortiment speciaalbier in de supermarkt terecht is gekomen.” Dit is een mooie erkenning voor datgeen waar we bij Bier&cO al jaren voor strijden, namelijk het introduceren van bijzondere bieren met een mooi verhaal bij een zo breed mogelijk publiek. Daarnaast wordt Gaius geroemd voor zijn inzet als initiatiefnemer van Geniet&Geef, de jaarlijkse actie waarbij een bijzonder bier wordt gebrouwen  dat verkocht wordt via horeca, en dit jaar voor het eerst ook via retail. De opbrengst wordt, na aftrek van directe kosten, in zijn geheel geschonken aan de Stichting KiKa, Kinderen Kankervrij.

sc13c8gm-1

Maar Gaius is niet de enige van Bier&cO die een plek verwierf in de top 30. Rick Kempen, Export manager bij Bier&cO, staat op
de 28ste plek omwille van de bewustwording voor mooi bier die hij probeert te creëren onder Nederlandse bierliefhebbers met onder andere zijn blog ‘My Life With Beer’. Waarin hij persoonlijke en zakelijke bierervaringen deelt en niet schuwt om tegen heilige huisjes aan te schoppen. Zijn mening wordt gelardeerd met zijn ongekende feitelijke kennis.

 

Bij Bier&cO zijn wij extreem trots op beide heren en zien hun beider vermelding op deze lijst  als een mooie erkenning voor 30 jaar hard werken.

 

 

san-marino-3