St. Bernardus lanceert nieuw bier in blik

Acht jaar geleden lanceerde St. Bernardus het Tokyo-bier. Dit eenmalig brouwsel werd gemaakt voor de opening van de eerste St. Bernardus themabar in de Japanse hoofdstad Tokyo. Dit jaar hebben zij ervoor gekozen om een nieuwe versie van het Tokyo-brouwsel te maken. Maar St. Bernardus zou St. Bernardus niet zijn als ze het op een of andere manier niet zouden proberen te innoveren… Daarom werd het artwork van het blik gemaakt door de Belgische kunstenaar Jonas Devacht. Het is een impressie van het Japanse nachtleven van de iconische Kanda-straten, waar je ‘Brasserie St. Bernardus’ kan vinden.

St. Bernardus Tokyo (witbier / saison, 6% ABV) combineert frisse citrus toetsen met een bloemig parfum van veldkamille en fruitige gistaroma’s van banaan en rode appel. Aandachtige proevers kunnen ook de geur van kruidnagel en vanille waarnemen, evenals de typische esters die afkomstig zijn van de unieke St. Bernardus gist. Kortom, een verfrissend bier met een kruidig aroma en licht zure en bittere nasmaak. Een waar feest voor de avontuurlijke bierliefhebber!

Foodpairing: vis en zeevruchten, shio ramen, verfrissende desserts zoals een panna cotta met limoen of passievrucht.

St. Bernardus Tokyo is tijdelijk bij ons beschikbaar in blik (6*4*33cl) en fust (20L). Interesse? Neem contact op met onze Customer Service.

phone BEL ONS: 020 480... meer
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.30
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail