Bier groothandel

Een ongekend aanbod aan speciaalbieren

In Nederland wil de consument kunnen kiezen uit verschillende bieren. Dit houdt in dat je moet beschikken over een ruim assortiment aan speciaalbieren. De vraag naar bijzondere biersoorten, zeker in de horeca, stijgt razendsnel. Een groothandel kan daarom niet meer zonder speciaalbier in het assortiment. Voor ons als exclusieve importeur en distributeur van vele lokale en internationale merken is het dan ook belangrijk ons te onderscheiden door met afnemers mee te denken over het te voeren bieraanbod. Ons huidige assortiment beslaat bieren uit o.a. Nederland, Duitsland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten en Tsjechië.

Consument wil bier met een verhaal

De vraag naar lokale bieren groeit. Dit is te danken aan steeds meer ambachtelijke brouwerijen die experimenteren met nieuwe bierstijlen. Het verhaal achter het product wordt steeds belangrijker. Je verkoopt het complete plaatje, niet alleen het bier. Naast lokale bieren zijn internationale biersoorten steeds meer geliefd.

Groeiende biermarkt

Pilsener werd vroeger veel gedronken. Tegenwoordig is de consument steeds meer op zoek naar speciaalbieren. De consument wist vroeger nauwelijks het verschil tussen een pils en een andere bierstijl. Nu is dit wel anders. De afgelopen jaren is de vraag en de markt voor speciaalbier ontzettend gegroeid. Als bier groothandel is het van belang om hier op in te spelen. Wij hebben een ruim assortiment aan bieren dat voldoet aan de wensen van de ondernemers en van de consument. Wij houden traditie in ere en spelen in op nieuwe trends.

Een bier groothandel met regionaal karakter

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment speciaalbier, diverse craft sodas en hard seltzers. Vanuit onze vestigingen worden bestellingen bezorgd op het gewenste adres. Het is ook mogelijk je bestelling af te halen bij de vestigingen. Als bier groothandel besteden wij veel aandacht aan een goede service. Als dé specialist op het gebied van speciaalbier zijn we nieuwsgierig wat we voor jou als groothandel kunnen betekenen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.

phone BEL ONS: 020 480... meer 2015
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

 

Category: Overig
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply