Horeca groothandel Amsterdam

De consument wil bier met een verhaal

De vraag naar speciaalbier is de afgelopen jaren fors gestegen. De hedendaagse consument kiest steeds vaker voor een speciaal bier dat past bij een bepaalde gelegenheid. Verstandige horecaondernemers spelen in op deze trend. Het is een manier om klanten aan je te binden. Bier&cO is als horeca groothandel dé expert op het gebied van speciaalbieren en kan alle horecagelegenheden voorzien van bijzondere biersoorten.

Onderscheid je als horecabedrijf met een bijzondere bierkaart

Consumenten willen steeds vaker genieten van lokale, speciale of spannende biersoorten. Bier&cO is expert op het gebied van bijzondere biersoorten uit binnen- en buitenland. Wij helpen horecazaken met het samenstellen van een bijzondere bierkaart waarmee je perfect kunt inspelen op de wensen van de bierliefhebber. Je onderscheidt je zo van de concurrent. Wij organiseren biertrainingen en proeverijen waarmee de bierkennis kan worden uitgebreid.

Unieke biersoorten die wij adviseren

Er zijn oneindig veel speciaalbieren die wij aanbieden als horeca groothandel. Amsterdam is onze thuisbasis dus hebben we lokaal gebrouwen bier, maar we voeren ook merken uit België, Duitsland, Ierland, Tsjechië, Amerika en Engeland. Al onze merken vertellen een uniek verhaal.

Zo is Weihenstephan de oudste brouwerij ter wereld, Anchor Brewing Company veroorzaakte een Amerikaanse bierrevolutie, Saison Dupont is de Moeder aller Saisons en BrewDog is een brouwerij met een sterke eigen wil. Door het leveren van bijzondere bieren helpen wij de bierliefhebber aan een unieke belevenis.

Als horeca groothandel zijn wij jouw unieke bierleverancier

Wij bieden een groot assortiment speciaalbier. Daarnaast bieden wij, als horeca groothandel, een ruime keuze aan craft sodas, hard seltzers en gedistilleerd. De hoofdvestiging is gevestigd in Amsterdam. Wij hebben daarnaast vestigingen in Groningen en Rotterdam. Wij werken zo efficiënt mogelijk. Wij bezorgen bestellingen op het gewenste adres. Het is ook mogelijk de bestelling af te halen bij een van de vestigingen. Als bier groothandel besteden we veel aandacht aan een goede service.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.

phone BEL ONS: 020 480... meer 2015
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

 

Category: Overig
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply