Horeca bar

Wat is uniek aan jouw horeca bar?

Het aantal bars en cafés in Nederland blijft dalen. Dit komt mede doordat de markt conjunctuurgevoelig is. Als eigenaar is het goed om kritisch te kijken naar wat jouw café bijzonder maakt.

Voor veel mensen is een horeca bar dé plek om samen te komen. Meestal gebeurt dit onder het genot van een alcoholische versnapering. De sfeer en het assortiment zijn belangrijk factoren om consumenten naar jouw bar te krijgen.

Upgrade je assortiment met unieke biersoorten

Terwijl de groei van de bierconsumptie al jaren stagneert of zelfs daalt, heeft de consumptie van speciaalbieren in de afgelopen jaren juist een enorme groei doorgemaakt. Men drinkt graag bier met een verhaal en zoekt naar bijzondere producten. Waar vroeger voornamelijk pilsener werd gedronken, verwachten gasten tegenwoordig een ruime keuze.

Als je een horeca bar op A-locatie hebt, is er over het algemeen voldoende inloop. Voor locaties die buiten dit gebied vallen, is het belangrijk extra inspanningen te verrichten om bezoekers te trekken. In de afgelopen jaren heeft Bier&cO als bier groothandel en expert in speciaalbier in samenwerking met café-eigenaren groei weten te realiseren door een bijzondere bierkaart te introduceren en te promoten.

Een bier groothandel met onbegrensde mogelijkheden

Met een bijna onbegrensd assortiment aan biersoorten en merken bedienen wij zowel nationaal als internationaal de markt. Naast bier op fles, fust en in blik is het mogelijk om ciders, craft sodas, hard seltzers en gedistilleerd te bestellen. Via onze vestigingen bezorgen wij bestellingen op elk gewenst adres. Het is eveneens mogelijk bestellingen af te halen bij een van de vestigingen. Als eigenaar van een horeca bar houden we je met een eigen courant op de hoogte van alle ontwikkeling in bierland. Met onze expertise en kennis van speciaalbieren helpen wij je een boost te realiseren in de verkoop van bier.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.

phone BEL ONS: 020 480... meer 2015
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

 

Category: Overig
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply