Horecaleverancier

Jouw horecaleverancier in speciaalbieren

Bier&cO helpt horecagelegenheden aan een uitgebreid assortiment diverse biersoorten.

Mensen willen bier met karakter

Bier is een onmisbaar product in je assortiment. De consumptie van speciaalbieren stijgt jaarlijks. De belangstelling voor bijzondere, ambachtelijk gebrouwen bier is in de loop der jaren enorm toegenomen. De consument wil het verhaal achter een product weten. Daarnaast wil een consument keuze hebben uit diverse biersoorten.

Een groot assortiment speciaalbieren

Bier&cO onderscheidt zich door aan de basis te staan van de Europese bierrevolutie. Naast Nederlandse bieren bieden wij bieren uit België, Ierland, Duitsland, Tsjechië, Amerika en Engeland. Met onze inspanningen weten wij vaak de pareltjes te introduceren op de Nederlandse markt. Een voorbeeld hiervan is het Duitse tarwebier Hefeweizen. Dit bier wordt onder andere gebrouwen door Weihenstephan, de oudste brouwerij ter wereld, en is hier nu een leidend merk. Enkele andere bijzondere merken zijn:

Wij voeren veel verschillende biersoorten, zoals: Alcoholvrij, IPA, Stout, Porter, Weizen, Witbier, Bokbier, Blond bier, Radler bier, Cider, Dubbel, Tripel en Quadrupel.

De bierspecialist onder de horecaleveranciers

Met een onbegrensd assortiment speciaalbier, zowel op fles, fust als in blik, maken wij het mogelijk om je te onderscheiden op de Nederlandse markt. Naast de bieren zijn er ook ciders, craft sodas, hard seltzers en gedistilleerd te verkrijgen. Onze vestigingen garanderen snelle leveringen en een goede service.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.

phone BEL ONS: 020 480... meer 2015
Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 17.00
email MAIL ONS
Wij reageren binnen 24 uur
> stuur een mail

 

Category: Overig
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply